Skip to main content

Στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η online διαφήμιση αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο, προκειμένου κάθε επιχείρηση να φτάσει το κοινό–στόχο της αποτελεσματικά. Ανάμεσα στην πληθώρα των διαθέσιμων πλατφορμών διαφήμισης, το Google Ads συνιστά έναν αναντικατάστατο σύμμαχο για την επιτυχία κάθε επιχείρησης!

Τι είναι όμως το Google Ads;

Αρχικά, το Google Ads αποτελεί ένα online εργαλείο, το οποίο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους στην δημοφιλέστερη ψηφιακή πλατφόρμα, την Google. Παράλληλα, η συνεργασία της με πάνω από 2 εκατομμύρια ιστοτόπους εξασφαλίζει την εμφάνιση των επιχειρήσεων σε σχεδόν ολόκληρο το online περιβάλλον. Μάλιστα, το Google Ads χρεώνει τις επιχειρήσεις μόνο κάθε φορά που ο υποψήφιος πελάτης κάνει κλικ στην διαφήμισή τους. Έτσι, το καθιστά ως το πιο cost-effective μέσο διαφήμισης.

Έχετε ακόμη τις αμφιβολίες σας σχετικά με αυτή την πανίσχυρη πλατφόρμα διαφήμισης;

Είναι γεγονός ότι τα οφέλη διαφήμισης με Google Ads είναι αμέτρητα! Εντοπίσαμε για εσάς τα σημαντικότερα που θα σας μεταπείσουν για την αξία του εν λόγω εργαλείου.

✔️ Η Google αποτελεί τον μεγαλύτερο αποδέκτη διαδικτυακών αναζητήσεων!

Η πιο κοινή απάντηση όταν οι χρήστες αναρωτιούνται που θα βρουν αυτό που ψάχνουν είναι: “Γκούγκλαρε το”. Άλλωστε, για 9 στους 10 χρήστες η Google αποτελεί την πρώτη επιλογή  για την εύρεση των προϊόντων/υπηρεσιών που τους ενδιαφέρουν. Επομένως, με το Google Ads η επιχείρησή σας θα είναι εκεί όταν οι χρήστες αναζητούν προϊόντα/υπηρεσίες παρόμοια με τα δικά σας. Η αξιοποίηση αυτής της δημοφιλής πλατφόρμας με την δημιουργία κατάλληλων διαφημίσεων, καθιστά την επιτυχία σας στο online περιβάλλον αναπότρεπτη. Έτσι,  εξασφαλίζετε την ορατότητα της επιχείρησή σας, ώστε να αποτελέσετε την πρώτη επιλογή των υποψήφιων πελατών σας έναντι των ανταγωνιστών.

💡Lexis Tip: Επενδύστε στην διαφήμιση με Google Ads και δώστε την δυνατότητα στην επιχείρησή σας να αναρριχηθεί στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google!

✔️ Στοχεύστε στο κατάλληλο κοινό με Google Ads!

Οι διαφημίσεις με Google Αds εξασφαλίζουν την προσέγγιση των πελατών σας, βάσει στοχευμένων keywords, ακριβών δημογραφικών στοιχείων, τοποθεσιών και ενδιαφερόντων. Το επίπεδο της ακρίβειας των εν λόγω διαφημίσεων διασφαλίζει την προβολή της επιχείρησής σας στο κατάλληλο κοινό, την κατάλληλη στιγμή. Έτσι, θα αυξήσετε τις πιθανότητες μετατροπών και θα μεγιστοποιήσετε το ROI σας. Παράλληλα, ο αλγόριθμος του Google Ads, μπορεί να εντοπίσει τους πελάτες που δεν ολοκλήρωσαν την αγορά τους. Στην συνέχεια, με την εμφάνιση των κατάλληλων μηνυμάτων οι πελάτες θα επιστρέψουν στην επιχείρηση και η πώληση θα κλείσει. Ένα αποδοτικό Remarketing εξασφαλίζει αύξηση στα ποσοστά μετατροπών με την επαναπροσέγγιση των χρηστών σε όλα τα κανάλια προώθησης της Google.

💡Lexis Tip: Με την διαφήμιση με Google Ads φτάνετε ταχύτερα στους ιδανικούς πελάτες σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας!

Διαφήμιση με Google Ads - Lexis Digital Agency

✔️ Άμεσα & μετρήσιμα αποτελέσματα στις διαφημίσεις με Google Ads!

Αρχικά, συγκριτικά με άλλα εργαλεία διαφήμισης, το Google Ads παρέχει άμεσα και ακριβή στατιστικά στοιχεία μετρήσεων της αποδοτικότητας των καμπανιών. Παράλληλα, παρέχει ολοκληρωμένα εργαλεία ανάλυσης και αναφοράς που σας επιτρέπουν να εξετάζετε τις επιδόσεις των διαφημίσεών σας σε πραγματικό χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να ελέγχετε βασικές μετρήσεις, όπως τις εμφανίσεις, τα κλικ, τις μετατροπές και το κόστος ανά απόκτηση. Έτσι, μπορείτε να παίρνετε στρατηγικές αποφάσεις βάσει ακριβών δεδομένων και να προσαρμόζετε τις καμπάνιες σας, προκειμένου να πετύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

💡Lexis Tip: Μέσω της διαφήμισης με Google Ads μπορείτε να λάβετε άμεσα ακριβή αποτελέσματα σχετικά με την απόδοση των καμπανιών σας. Δείτε τι αποδίδει καλύτερα και πραγματοποιήστε τις κατάλληλες προσαρμογές, ώστε να ταιριάζουν με τους στόχους και την στρατηγική σας.

✔️Απεριόριστες δυνατότητες διαφήμισης με Google Ads!

Το Google Ads προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μορφών διαφήμισης, όπως τα Google Search Ads, Google Display Ads, Google Shopping Ads,Google Video Ads και Google App Ads. Η πληθώρα επιλογών που σας προσφέρει το Google Ads, σας δίνει την ευκαιρία να καλύψετε κάθε ανάγκη προβολής της επιχείρησής σας. Συγκεκριμένα, η ευελιξία των πολλαπλών επιλογών σάς επιτρέπει να επιλέξετε τη μορφή που ταιριάζει καλύτερα στους επιχειρηματικούς σας στόχους και στο κοινό-στόχο σας. Επιπλέον, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τον αντίκτυπο σας με την χρήση πειστικού διαφημιστικού κειμένου, εντυπωσιακών οπτικών στοιχείων, αλλά και σχετικών σελίδων προορισμού. 

💡Lexis Tip: Ένα κατάλληλο mix διαφημίσεων κειμένου, προβολής και αγορών, οδηγεί στα μέγιστα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Διαφήμιση με Google Ads - Lexis digital Agency

✔️Πλήρης έλεγχος του κόστους της διαφήμισης!

Σε αντίθεση με άλλα μέσα διαφήμισης, το Google Ads σάς επιτρέπει να ορίσετε εσείς το ποσό που θέλετε να επενδύσετε για την διαφήμισης σας. Πιο αναλυτικά, η διαφήμιση με Google Ads λειτουργεί βάσει του μοντέλου Pay-Per-Click. Σύμφωνα με αυτό, το Google Ads σάς  χρεώνει μόνο όταν κάποιος χρήστης κάνει κλικ στην διαφήμισή σας. Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε πλήρως τον προϋπολογισμό σας και να κατανέμετε τα κεφάλαιά σας στις καμπάνιες που δημιουργούν την μεγαλύτερη δέσμευση και αυξημένες μετατροπές.

💡Lexis Tip: Με έναν πλήρη έλεγχο του κόστους μπορείτε να περιορίσετε τα περιττά έξοδα διαφήμισης. Μάλιστα, σας προσφέρει την δυνατότητα συνεχούς βελτιστοποίησης του προϋπολογισμού σας, ώστε να επιτύχετε την μέγιστη αποτελεσματικότητα των καμπανιών σας.

Google Ads για όλες τις επιχειρήσεις: Ξεκινήστε σήμερα την προβολή σας στο online περιβάλλον!

Οι εξειδικευμένοι marketing experts της Lexis Digital Agency δημιουργούν διαφημίσεις με Google Ads που αντικατοπτρίζουν άρτια στις δικές σας απαιτήσεις. Συνεπώς, αυξάνουν κατακόρυφα την επιρροή της επιχείρησής σας μέσα από την προβολή σας σε όλο το δυνητικό πελατολόγιό σας.  Άλλωστε, η πολυετή εμπειρία μας στις Google Ads διαφημίσεις, εξασφαλίζει την επιτυχή προβολή επιχείρησή σας στους πελάτες που σας αναζητούν. Ο στόχος είναι ένας, η εμφάνισή σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google.

Επιτρέψτε στους χρήστες να σας βρουν γρηγορότερα, με χαμηλότερο – για εσάς – κόστος. Κλείστε ραντεβού σήμερα για να φτιάξουμε μαζί το δικό σας success story.

Κλείστε τώρα ραντεβού με την Lexis Digital Agency!

Lexis Agency Team

Η ομάδα της Lexis Agency συγκεντρώνει και σας προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων, την κατασκευή eshop, το digital marketing αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ.

Leave a Reply