Δωρεάν Διαχείριση Google Ads & Social Media Ads
από την Lexis Digital Agency!

Η Lexis Digital Agency, αντιλαμβανόμενη την κρίση που δημιουργήθηκε στην πραγματική οικονομία της χώρας, θέλει με την σειρά της, και στο μέτρο του δυνατού, να βοηθήσει μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ανακάμψουν μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Για τον λόγο αυτό, αποφασίσαμε να αναλάβουμε για την χρονική περίοδο των δύο (2) μηνών, την οργάνωση της digital προβολής επιχειρήσεων που πλήττονται, στα Google Ads ή/και Social Media (Facebook & Ιnstagram). Η ενέργεια περιλαμβάνει την οργάνωση και διαχείριση διαφημίσεων, αλλά και την αναμόρφωση της digital παρουσίας σας σε σημεία που κρίνουμε σκόπιμα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πληρώσουν ΜΟΝΟ τα έξοδα διαφήμισης στις πλατφόρμες διαφήμισης. Η εταιρεία μας δεν εισπράττει κανένα ποσό για την ενέργεια αυτή. Με το πέρας της περιόδου, καμία δέσμευση παραμονής δεν υπάρχει για τους συμμετέχοντες.

Εκμεταλλευτείτε και εσείς σήμερα την μοναδική αυτή ευκαιρία! Γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Lexis Digital Agency και βάλτε την επιχείρησή σας σε μία τροχία ανάκαμψης άμεσα!

Κλείσε τη θέση σου τώρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.