Κατασκευή Ιστοτόπου με E-shop μόνο με 700 Ευρώ
από την Lexis Digital Agency!

Στη Lexis Digital Agency, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κρίση που έχει προκύψει στον τομέα της πραγματικής οικονομίας από την διάδοση του κορωνοϊού. Για τον λόγο αυτό, θεωρούμε πως τώρα είναι η ευκαιρία όλες οι επιχειρήσεις να κάνουν το βήμα προς τα digital εργαλεία!

Προσφέρουμε λοιπόν σε όποια εταιρεία το επιθυμεί, πακέτο κατασκευής ιστότοπου με δυνατότητα e-shop στην τιμή των 700 Ευρώ χωρίς ΦΠΑ (περιλαμβάνει το ανέβασμα μέχρι 100 απλών προϊόντων στον ιστότοπό). Προϋπόθεση είναι η εταιρεία να μην διαθέτει παρόμοιο ιστότοπο επί του παρόντος, καθώς η δράση είναι προς ενίσχυση επιχειρήσεων που δεν διαθέτουν πρόσβαση στα ψηφιακά μέσα.

Το νέο σας e-shop θα είναι πλήρως λειτουργικό με κατηγορίες προϊόντων, σελίδες προϊόντων με τις φωτογραφίες και τις περιγραφές τους, ακόμα και παραλλαγές βάσει μεγέθους, ποσότητας κ.α. Ακόμα, θα υπάρχει έτοιμη πύλη πληρωμών με πιστωτική κάρτα, συνδεδεμένη με τράπεζα επιλογής σας ή την Viva Wallet!

Σκοπός του προγράμματος είναι οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν να επιτύχουν το digital transformation που είναι αναγκαίο στην εποχή μας. Κάθε επιχείρηση, ακόμα και μετά τα γεγονότα που μας συγκλονίζουν όλους, πρέπει να αντιληφθεί την αξία της digital παρουσίας στις ημέρες μας!

Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων που μπορούμε να προσφέρουμε την παρούσα στιγμή, με ελάχιστο τις δύο (2) θέσεις. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα μπορούν να στείλουν μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας μας ή πατώντας το παρακάτω κουμπί!

Θελω να μάθω περισσότερα για το E-Shop!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.