Google Ads | PPC Campaigns

Performance

Διαφημίστε την επιχείρησή σας αποδοτικά!

Κάθε επιχείρηση σήμερα στοχεύει στην ανάπτυξη του πελατολογίου της, την αύξηση των πωλήσεων αλλά και την αύξηση της αναγνωρισημότητας της επωνυμίας της! Οι επαγγελματίες marketeers της Lexis Digital Agency είναι έτοιμοι να καταρτίσουν το πλάνο διαφήμισης της επιχείρησής σας και να σας οδηγήσουν σε νέα επίπεδα πωλήσεων!

To Google Ads είναι η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα διαφημίσεων στον κόσμο! Εκατομμύρια επιχειρήσεις και επαγγελματίες εμπιστεύονται την Google για να προβάλλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε χρήστες. Βασικό πλεονέκτημα της πλατφόρμας διαφημίσεων της Google είναι ότι το διαφημιστικό μήνυμα προβάλλεται σε χρήστες που έδειξαν ενδιαφέρον κατά την αναζήτησή τους για το προϊόν ή την υπηρεσία σας!

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Πλεονεκτήματα της διαφήμισης με Google Ads/PPC Campaigns

Σωστή Εμφάνιση

Tο διαφημιστικό μήνυμα σας προβάλλεται αποκλειστικά σε χρήστες που έδειξαν ενδιαφέρον κατά την αναζήτησή τους για το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε!

Μεγάλο Δίκτυο

Η Google τοποθετεί τις καμπάνιες προβολής (Banners) σε ένα δίκτυο ιστοτόπων και εφαρμογών, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 85% των συνολικών ιστοτόπων.

Πολλαπλές Επιλογές

Επιλέγουμε την χρήση εργαλείων από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, το προϊόν ή υπηρεσία που προωθεί αλλά και το διατιθέμενο budget!

Χαμηλό Κόστος

Συγκριτικά με τις παραδοσιακές τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές και έντυπες διαφημίσεις, η Google προσεγγίζει μεγάλο όγκο κοινού χρεώνοντας σας ένα μέρος του κόστους.

Πως μπορώ να ξεκινήσω να διαφημίζομαι;

Ετοιμάστε το διαφημιστικό σας πλάνο σήμερα!

Με το Google Search Ads μπορείτε να είστε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων, ακριβώς τη στιγμή που κάποιος χρήστης πραγματοποιεί αναζήτηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που τον ενδιαφέρει. Επαναπροσεγγίστε τους επισκέπτες του website σας με ένα ελκυστικό Display Banner Ad που θα τους ακολουθεί στα επόμενα sites που θα επισκεφτούν. Δείξτε ένα Video με τη δραστηριότητά σας στην μεγαλύτερη πλατφόρμα video, το YouTube, και μοιραστείτε το περιεχόμενό σας με εκατομμύρια χρήστες.

Η έμπειρη ομάδα μας θα δημιουργήσει από την αρχή το διαφημιστικό σας λογαριασμό στο Google και με συνεχείς μικρορυθμίσεις θα πετύχει για εσάς τα καλύτερα αποτελέσματα στο χαμηλότερο κόστος!

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Μαζί, πετυχαίνουμε πάντα περισσότερα!

100

ολοκληρωμένα projects!

240

ικανοποιημένοι πελάτες!

7

χρόνια παρουσίας στην αγορά!

Ας σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας project σήμερα!

Κλείστε τώρα ένα δωρεάν consulting meeting διάρκειας 60 λεπτών μαζί μας για να σχεδιάσουμε το επόμενο project σας!

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς στην Google!

Mike Lvd
Mike Lvd
2022-09-20
Άψογη συνεργασία με πραγματικά αποτελέσματα, μετα τον 1ο μήνα συνεργασίας τα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά τόσο στο traffic του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και η επισκεψιμότητα στο φυσικό κατάστημα.
John K
John K
2022-08-30
Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που είχαμε. Επαγγελματισμός και συνέπεια. Έχουν κατασκευάσει την σελίδα του καταστήματός μας και μας υποστηρίζουν σε όλα τα γραφιστικά ζητήματα που έχουμε. Όσον αφορά την ποιότητα των γραφικών, την προσέγγιση στην κατασκευή της ιστοσελίδας μας και γενικά τη συνεργασία μας το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο την προσδοκία μας.
Παύλος Παπαδόπουλος
Παύλος Παπαδόπουλος
2022-08-28
Συνεργάζομαι με την εταιρεία Lexis εδώ και 5 χρόνια περίπου και έχω να πω τα καλύτερα. Ότι πρόβλημα προκύψει στο website έχει λυθεί πολύ άμεσα ότι ώρα και να είναι. Επίσης είναι πολύ τυπικοί σε ότι αφορά τα projects που τρέχουμε. Τέλος το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι μου προτείνουν και μαθαίνουν ότι νέο κυκλοφορεί και έτσι εξελίσσεται η εταιρεία μου και είναι συνέχεια ένα βήμα μπροστά . Ευχαριστώ πολύ Μάνο και Τάσο.
RepairTech
RepairTech
2022-08-27
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Κατασκεύασαν το e-shop μας, παρέχουν συνεχή υποστήριξη και τρέχουν τις digital καμπάνιες μας! Εμπιστευτείτε τους με κλειστά μάτια!
Isabella F
Isabella F
2022-08-05
Επαγγελματίες και πολύ εξυπηρετικοί πάντα! Η ευγένεια τους και η άριστη γνώση στο αντικείμενο τους είναι αυτό που σε κερδίζει!
Νικολέττα Μακεδου
Νικολέττα Μακεδου
2022-08-05
Οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσε κάποιος να έχει!Απίστευτη γνώση πάνω στο αντικείμενο και τρομερή εξυπηρέτηση 👏🏻
Audio Vision
Audio Vision
2022-08-04
Gadget Way
Gadget Way
2022-08-04
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Εύκολη επικοινωνία, αποτέλεσμα στα μέτρα του πελάτη, λειτουργικό και όμορφο! Προτείνονται ανεπιφύλακτα!
Anastasia Provida
Anastasia Provida
2022-08-03
Εξυπηρετικοί, φιλικοί και με γνώση στο αντικείμενο της δουλειάς τους!
Stavroula Giannouli
Stavroula Giannouli
2022-08-02
Η τρέχουσα εμπειρία μου αλλά και συνολικά η συνεργασία με την εταιρεία Lexis, τολμώ να πω ότι είναι μακράν η καλύτερη που είχα μέχρι σήμερα! Γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι ζητάει η Αγορά, και ανταποκρίνονται άμεσα δίνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες εγγυόνται για εμάς!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Papadakis Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Karam Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
PapaBros Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Mavridou Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Scarpiamo Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
GlinGlon Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
TheBabushkas Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Repair Tech Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες