Social Media Graphics

Creative

Σχεδιασμός γραφικών για social media

Ο σχεδιασμός γραφικών για social media είναι ενα σημαντικο εργαλείο και βοηθάει στην ανοδική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.Η πλειοψηφία των brands επενδύει αρκετό μέρος του χρόνου τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Με αυτό τον τρόπο το κοινό θα το θυμάται και θα αυξάνεται η αναγνωρισιμότητα τους.

Με την δημιουργία ελκυστικού και οργανωμένου περιεχόμενου για τις επαγγελματικές σελίδες σας στα social media η επικοινωνία με το κοινό σας θα βελτιωθεί.

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Τι θα κερδίσω χρησιμοποιώντας Social Media Graphics;

Engagement

Το κοινό λατρεύει να βλέπει γραφικά που τραβάνε το μάτι! Χρησιμοποιήστε τα σωστά και κερδίστε από το engagement του κοινού με το brand σας.

Likes & Follows

Αποτυπώστε στα μάτια του κοινού την διαφοροποίηση του brand σας, κερδίστε likes & follows και χτίστε μια αποδοτική παρουσία στα social media!

Brand Awareness

Παρουσιάστε το brand σας στο κοινό σας και αποτυπωθείτε στο μυαλό τους! Έτσι, όταν θα σας ψάξουν ξανά, θα ξέρουν ακριβώς που και πως να σας βρουν.

 Πωλήσεις

Έχετε προϊόντα ή υπηρεσίες; Παρουσιάστε τα στο κοινό σας με εμπνευσμένα social media graphics και κερδίστε πωλήσεις από χαρούμενους πελάτες!

Πως θα με βοηθήσουν όλα αυτα;

Χτίστε σχέσεις με το κοινό σας!

Στην σημερινή εποχή, που το αγοραστικό κοινό βρίσκεται σε όλα τα social media κανάλια, κάθε επιχείρηση οφείλει να έχει παρουσία εκεί και να μπορεί να προσεγγίσει το κοινό που την ενδιαφέρει. Κάντε σήμερα το βήμα και τολμήστε να δώσετε μια φρέσκια οπτική στην εταιρεία σας!

Χρησιμοποιώντας την έμπειρη ομάδα από designers της Lexi Digital Agency, θα αναβαθμίσετε την εικόνα της επιχείρησής σας, θα εμφανιστείτε με νέα, φρέσκια προβολή στο κοινό σας και θα κερδίσετε μια θέση στην καρδιά τους, αλλά και στο... πορτοφόλι τους.

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Μαζί, πετυχαίνουμε πάντα περισσότερα!

1000

ολοκληρωμένα projects!

500

ικανοποιημένοι πελάτες!

10

χρόνια παρουσίας στην αγορά!

Ας σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας project σήμερα!

Κλείστε τώρα ένα δωρεάν consulting meeting διάρκειας 60 λεπτών μαζί μας για να σχεδιάσουμε το επόμενο project σας!

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς στην Google!

Mike Lvd
Mike Lvd
2022-09-20
Άψογη συνεργασία με πραγματικά αποτελέσματα, μετα τον 1ο μήνα συνεργασίας τα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά τόσο στο traffic του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και η επισκεψιμότητα στο φυσικό κατάστημα.
John K
John K
2022-08-30
Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που είχαμε. Επαγγελματισμός και συνέπεια. Έχουν κατασκευάσει την σελίδα του καταστήματός μας και μας υποστηρίζουν σε όλα τα γραφιστικά ζητήματα που έχουμε. Όσον αφορά την ποιότητα των γραφικών, την προσέγγιση στην κατασκευή της ιστοσελίδας μας και γενικά τη συνεργασία μας το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο την προσδοκία μας.
Παύλος Παπαδόπουλος
Παύλος Παπαδόπουλος
2022-08-28
Συνεργάζομαι με την εταιρεία Lexis εδώ και 5 χρόνια περίπου και έχω να πω τα καλύτερα. Ότι πρόβλημα προκύψει στο website έχει λυθεί πολύ άμεσα ότι ώρα και να είναι. Επίσης είναι πολύ τυπικοί σε ότι αφορά τα projects που τρέχουμε. Τέλος το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι μου προτείνουν και μαθαίνουν ότι νέο κυκλοφορεί και έτσι εξελίσσεται η εταιρεία μου και είναι συνέχεια ένα βήμα μπροστά . Ευχαριστώ πολύ Μάνο και Τάσο.
RepairTech
RepairTech
2022-08-27
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Κατασκεύασαν το e-shop μας, παρέχουν συνεχή υποστήριξη και τρέχουν τις digital καμπάνιες μας! Εμπιστευτείτε τους με κλειστά μάτια!
Isabella F
Isabella F
2022-08-05
Επαγγελματίες και πολύ εξυπηρετικοί πάντα! Η ευγένεια τους και η άριστη γνώση στο αντικείμενο τους είναι αυτό που σε κερδίζει!
Νικολέττα Μακεδου
Νικολέττα Μακεδου
2022-08-05
Οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσε κάποιος να έχει!Απίστευτη γνώση πάνω στο αντικείμενο και τρομερή εξυπηρέτηση 👏🏻
Audio Vision
Audio Vision
2022-08-04
Gadget Way
Gadget Way
2022-08-04
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Εύκολη επικοινωνία, αποτέλεσμα στα μέτρα του πελάτη, λειτουργικό και όμορφο! Προτείνονται ανεπιφύλακτα!
Anastasia Provida
Anastasia Provida
2022-08-03
Εξυπηρετικοί, φιλικοί και με γνώση στο αντικείμενο της δουλειάς τους!
Stavroula Giannouli
Stavroula Giannouli
2022-08-02
Η τρέχουσα εμπειρία μου αλλά και συνολικά η συνεργασία με την εταιρεία Lexis, τολμώ να πω ότι είναι μακράν η καλύτερη που είχα μέχρι σήμερα! Γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι ζητάει η Αγορά, και ανταποκρίνονται άμεσα δίνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες εγγυόνται για εμάς!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Papadakis Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Karam Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
PapaBros Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Mavridou Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Scarpiamo Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
GlinGlon Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
TheBabushkas Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Repair Tech Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες