Κατασκευή E-Shop

Web Development

Κατασκευή e-shop για κάθε επιχείρηση!

Κατασκευή eshop | Ψάχνετε ακόμη εκείνο το στοιχείο που λείπει από την επιχείρησή σας και θα μπορούσε να σας εξασφαλίσει την υπεροχή σας έναντι των ανταγωνιστών; Έχετε βρει το κενό στην αγορά που μπορείτε να καλύψετε, αλλά η διαδικασία ανάπτυξης της επιχείρησή σας σας φαίνεται βουνό;

Έχετε την επιχειρηματική ιδέα, αλλά αναβάλλετε συνεχώς την εφαρμογή της σκεπτόμενοι τα υψηλά κεφάλαια επένδυσης;  Μία είναι η απάντηση που είναι ικανή να καταρρίψει κάθε πιθανό ενδοιασμό σας: Η κατασκευή eshop!

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Εσείς ξέρατε ότι...

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει
αυξηθεί 1.200% από το 2020!

To 79% των Ελλήνων είναι
ενεργοί χρήστες του Ίντερνετ!

To 65% των Ελλήνων
πραγματοποιεί τις αγορές του online!

Το 38% των Ελλήνων αγοράζουν
online πάνω από 6 φορές!

Και εσείς εξακολουθείτε να βρίσκεστε ακόμη εκτός αυτής της αγοράς;

Γιατί να επενδύσω στην Κατασκευή eshop;

Καθώς οι καταναλωτές στρέφονται όλο και περισσότερο προς τις online αγορές, η δημιουργία ενός eshop δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα. Στον διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό κόσμο, το eshop αναδεικνύεται σε έναν απαραίτητο συνεργάτη για κάθε επιχείρηση.

Με την κατασκευή eshop προσεγγίζετε κάθε υποψήφιο πελάτη σας, ακόμη κι αν βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης. Καταφέρνετε να γλιτώσετε τα υπέρογκα ποσά ανάπτυξης ενός φυσικού υποκαταστήματος, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία πρόσβασης, τόσο στην τοπική όσο και στην διεθνή αγορά.

Μπορείτε να απολαμβάνετε την αύξηση των πωλήσεών σας πέραν του καθιερωμένου ωραρίου ενός φυσικού καταστήματος, καθώς η κατασκευή eshop εξασφαλίζει την παρουσία σας 24/7, 365 μέρες τον χρόνο.

Οι δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει η κατασκευή του δικού σας eshop  δεν σταματούν εδώ. Ανακαλύψτε παρακάτω τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός eshop και σίγουρα θα εκπλαγείτε!

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Ποιά χαρακτηριστικά κάνουν την κατασκευή e-shop επιτυχημένη;

Ελάτε να φτάσουμε μαζί στην κορυφή!

Στην Lexis Digital Agency γνωρίζουμε πως κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Γι’αυτό και η ομάδα μας κατασκευάζει κάθε eshop με λεπτομέρεια και ακρίβεια, απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες. Ο στόχος μας είναι απλός: Να αναδείξουμε την εικόνα και την αξία της επιχείρησής σας (και) στην online αγορά!

Έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε ένα έτοιμο θέμα, να δημιουργήσουμε ένα custom θέμα, ή ακόμη και να γράψουμε με κώδικα όλο το eshop, εφόσον καλύπτει τις δικές σας απαιτήσεις στην κατασκευή του eshop σας. Η επιτυχία σας στην online αγορά αποτελεί την δική μας επιβράβευση.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σας επιτυχημένο eshop! Ανακαλύψτε το portfolio των ικανοποιημένων πελατών μας και ελπίζουμε να γίνετε εσείς ο επόμενος!

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Σημαντικές Ερωτήσεις σχετικά με την Κατασκευή E-Shop

Κατασκευή e-shop Αθήνα

Κατασκευή E-Shop Αθήνα

Θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην επιχείρηση σας, αποκτώντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο στην ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά; Η Lexis Digital Agency μπορεί να σας βοηθήσει!

Σχεδιάζουμε e-shops αλλά και ιστοσελίδες, με γνώμονα την υψηλή αισθητική και το σύγχρονο design, οι οποίες θα αποδίδουν άρτια την ταυτότητα της επιχείρησής σας.

Η κατασκευή e-shop μπορεί να εξελιχθεί στην καλύτερη μέθοδο προσέλκυσης νέων πελατών και κατ’ επέκταση στην αύξηση των πωλήσεών σας. Μέσα σε λίγες ημέρες θα έχετε αποκτήσει έναν ισχυρό σύμμαχο στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα, ο οποίος θα εργάζεται ασταμάτητα ακόμη και όταν εσείς δεν θα το κάνετε.

Φροντίζουμε το e-shop σας να είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις συσκευές, χαρίζοντας στους πελάτες σας μια αξέχαστη εμπειρία πλοήγησης ακόμα και από το κινητό τους (Mobile Friendly).

Παράλληλα, με την λειτουργία One-Page Checkout να είστε σίγουροι ότι οι πελάτες σας θα ολοκληρώνουν την αγορά τους σε λίγα μόλις βήματα. Έτσι, μειώνουμε τον κίνδυνο εγκατάλειψης του καλαθιού και εξασφαλίζουμε την προτίμηση της επιχείρησής σας στις μελλοντικές τους αγορές.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός εύχρηστου e-shop το οποίο θα παρέχει ευκολία σε όλα τα στάδια πλοήγησης του πελάτη. Βασισμένοι σε αυτό, προσφέρουμε πολλαπλούς τρόπους αποστολής και πληρωμής της παραγγελίας των πελατών, ώστε να επιλέξουν τον καταλληλότερο για εκείνους.

Συγχρόνως, εγγυόμαστε ασφάλεια στις συναλλαγές τους και το αποδεικνύουμε έμπρακτα, με την δωρεάν παροχή SSL πιστοποιητικού ασφαλείας στην σελίδα του e-shop σας.

Τέλος, η εξειδικευμένη ομάδα μας, διασφαλίζει πως το e-shop σας θα είναι 100% SEO Friendly, ώστε να αναρριχηθεί στην Νο 1 θέση των αποτελεσμάτων της Google.

Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε άμεσα το δικό σας e-shop μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε οnline ραντεβού μαζί μας ή να μας στείλετε μία φόρμα ενδιαφέροντος.

Πόσο κοστίζει η Κατασκευή E-Shop;

Κόστος Κατασκευής E-Shop Αθήνα

Με το ηλεκτρονικό εμπόριο να λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, η κατασκευή e-shop κρίνεται αναγκαία για κάθε επιχείρηση. Πόσο, όμως, μπορεί να κοστίσει η δημιουργία αυτού του πολύτιμου εργαλείου πωλήσεων;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, καθώς το κόστος της κατασκευής ενός e-shop καθορίζεται από ποικίλους παράγοντες.

Αρχικά, σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της τελικής τιμής έχει το είδος της πλατφόρμας που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του e-shop. Οι ενδιαφερόμενοι ανάλογα με τα χρήματα που θέλουν να επενδύσουν μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των WordPress, Magento ή OpenCart. Συγχρόνως, η Lexis Digital Agency, παρέχει την δυνατότητα χρήσης custom λειτουργιών, με δημιουργία κώδικα από το μηδέν.

Παράλληλα, τα επιμέρους χαρακτηριστικά αλλά και οι λειτουργίες που θα προστεθούν στο e-shop σας ώστε να εξασφαλίσουν την ευχρηστία του μπορούν να μεταβάλλουν το κόστος.

Η έμπειρη ομάδα της Lexis Digital Agency είναι πρόθυμη να αφουγκραστεί τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να κατασκευάσει για εσάς το e-shop που θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σας.

Για να μπορείτε να έχετε μια ακριβή εκτίμηση κόστους για τo e-shop που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε οnline ραντεβού μαζί μας ή να μας στείλετε μία φόρμα ενδιαφέροντος.

Τι πρέπει να προσέξω στην Κατασκευή E-Shop;

Τα μυστικά της επιτυχίας μας!

Σε μια εποχή, όπου το διαδίκτυο κυριαρχεί στην καθημερινότητα των ανθρώπων, το e-shop μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την επιχείρησή σας. Ωστόσο, αν θέλετε να επιτευχθεί η μέγιστη αποδοτικότητα του, η κατασκευή e-shop θα πρέπει να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στην Lexis Digital Agency δίνουμε έμφαση σε:

  • Υψηλή Ταχύτητα Φόρτωσης: Ένα βασικό χαρακτηριστικό του e-shop που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εμπειρία των πελατών σας κατά την πλοήγηση τους είναι η ταχύτητα φόρτωσης. Αυτό συμβαίνει, καθώς οι χρήστες αναμένουν η φόρτωση ενός site να πραγματοποιείται εντός ολίγων δευτερολέπτων. Αν το δικό σας e-shop δεν ανταποκρίνεται άμεσα, είναι πολύ πιθανό οι χρήστες να μεταβούν σε κάποιο άλλο, ώστε να ολοκληρώσουν τις αγορές τους.
  • UX/UI Optimization: To UX (User Experience) μελετά τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με το e-shop σας και αποτυπώνει τον βαθμό ευχρηστίας του. Με το UX Optimization εγγυόμαστε πως οι πελάτες σας θα βρίσκουν εύκολα και γρήγορα όλα όσα αναζητούν στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Έτσι, να είστε σίγουροι πως η επιχείρησή σας θα λάβει από εκείνους την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που της αρμόζει.
  • SEO Friendly: Το SEO αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο του digital marketing, καθώς διευκολύνει την προσέλκυση νέων πελατών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αυτό επιτυγχάνεται με την εμφάνιση του e-shop σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google όταν οι χρήστες αναζητούν επιχείρηση παρόμοια με την δική σας. Η ομάδα μας κατασκευάζει e-shops 100% SEO Friendly, εξασφαλίζοντας την αναρρίχησή τους στην κορυφή των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης.
  • Mobile Friendly: Είναι γεγονός πως η πλειονότητα των πελατών σας θα επισκεφθεί το e-shop σας, τουλάχιστον μια φορά, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Προκειμένου να τους χαρίσουμε μια αξέχαστη εμπειρία πλοήγησης, φροντίζουμε το e-shop σας να είναι άρτια προσαρμοσμένο σε όλες τις συσκευές.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Lexis Digital Agency δεσμεύεται την κατασκευή του δικού σας e-shop, βάσει όλων των παραπάνω προδιαγραφών. Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε άμεσα ένα άρτια κατασκευασμένο e-shop μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε οnline ραντεβού μαζί μας ή να μας στείλετε μία φόρμα ενδιαφέροντος.

Καλύπτει το ΕΣΠΑ την Κατασκευή E-Shop;

Κατασκευή E-Shop με Προγράμματα ΕΣΠΑ

Θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι της επιχείρησής σας στον ψηφιακό κόσμο μέσα από την κατασκευή e-shop, αλλά σκέφτεστε διαρκώς το κόστος; Τα προσφερόμενα Κοινοτικά Προγράμματα Επιδοτήσεων ΕΣΠΑ μπορούν να σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε.

Τα επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ δίνουν την ευκαιρία στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να ενταχθούν στο ψηφιακό περιβάλλον και να εδραιώσουν την θέση τους στην αγορά. Καλύπτοντας ένα ποσοστό (50-65%) των εξόδων αναλόγως του Προγράμματος, επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να εξελιχθούν μέσα από μια ευρεία δέσμη μέτρων ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ  “Ανταγωνιστικότητα 2021-2027” διαθέτει έναν σημαντικό προϋπολογισμό  ύψους 3,9 δισ.€, για την επιδότηση των επιχειρήσεων. Στόχος αυτής της δράσης είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας και η Πράσινη Ανάπτυξη, ενθαρρύνοντας τις επιχειρήσεις να προχωρήσουν στην εύρεση και υλοποίηση καινοτόμων πρακτικών που παράλληλα σέβονται και ευνοούν το περιβάλλον.

Οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι ΕΣΠΑ της Lexis Digital Agency θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με ασφάλεια, ταχύτητα και χαμηλό κόστος στην κατάθεση του φακέλου σας για τα Προγράμματα ΕΣΠΑ. Κλείστε σήμερα ένα δωρεάν ραντεβού μαζί μας και ενημερωθείτε για την δυνατότητα ένταξής σας στο ΕΣΠΑ 2021 – 2027!

Τι ακολουθεί μετά την Κατασκευή E-Shop;

Απογειώστε την αναγνωρισιμότητα του e-shop σας!

Μόλις αποκτήσατε ένα ολοκληρωμένο και άρτια κατασκευασμένο e-shop και αναζητάτε τρόπους να το παρουσιάσετε στους πελάτες σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του; Τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος!

Η Lexis Digital Agency απαρτίζεται από ταλαντούχους marketers, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, πρόθυμους να προωθήσουν το e-shop σας σε κάθε ψηφιακό κανάλι.

Με γνώμονα την εκτόξευση των πωλήσεων αλλά και την αύξηση της αναγνωσιμότητας της επιχείρησης, δεσμευόμαστε να σχεδιάσουμε το καταλληλότερο διαφημιστικό πλάνο για εσάς!

Αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε άμεσα καμπάνιες τόσο για Google Ads όσο και για Social Media Ads, ώστε να επιτύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή. Η αποστολή μας, όμως, δεν σταματάει εδώ! Ανανεώνουμε ή και κατασκευάζουμε από την αρχή την εταιρική σας ταυτότητα αναδεικνύοντας την μοναδικότητα της επιχείρησής σας.

Οι επαγγελματίες της Lexis Digital Agency μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε γνωστή την ιστοσελίδα και την επιχείρησή σας. Μπορείτε να δείτε τις λύσεις μας για διαφήμιση στη Google, διαφήμιση στα social media, την δημιουργία γραφικών για branding αλλά και την ανανέωση ή κατασκευή της εταιρικής σας ταυτότητας

Μαζί, πετυχαίνουμε πάντα περισσότερα!

1000

ολοκληρωμένα projects!

500

ικανοποιημένοι πελάτες!

10

χρόνια παρουσίας στην αγορά!

Ας σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας project σήμερα!

Κλείστε τώρα ένα δωρεάν consulting meeting διάρκειας 60 λεπτών μαζί μας για να σχεδιάσουμε το επόμενο project σας!

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς στην Google!

Mike Lvd
Mike Lvd
2022-09-20
Άψογη συνεργασία με πραγματικά αποτελέσματα, μετα τον 1ο μήνα συνεργασίας τα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά τόσο στο traffic του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και η επισκεψιμότητα στο φυσικό κατάστημα.
John K
John K
2022-08-30
Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που είχαμε. Επαγγελματισμός και συνέπεια. Έχουν κατασκευάσει την σελίδα του καταστήματός μας και μας υποστηρίζουν σε όλα τα γραφιστικά ζητήματα που έχουμε. Όσον αφορά την ποιότητα των γραφικών, την προσέγγιση στην κατασκευή της ιστοσελίδας μας και γενικά τη συνεργασία μας το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο την προσδοκία μας.
Παύλος Παπαδόπουλος
Παύλος Παπαδόπουλος
2022-08-28
Συνεργάζομαι με την εταιρεία Lexis εδώ και 5 χρόνια περίπου και έχω να πω τα καλύτερα. Ότι πρόβλημα προκύψει στο website έχει λυθεί πολύ άμεσα ότι ώρα και να είναι. Επίσης είναι πολύ τυπικοί σε ότι αφορά τα projects που τρέχουμε. Τέλος το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι μου προτείνουν και μαθαίνουν ότι νέο κυκλοφορεί και έτσι εξελίσσεται η εταιρεία μου και είναι συνέχεια ένα βήμα μπροστά . Ευχαριστώ πολύ Μάνο και Τάσο.
RepairTech
RepairTech
2022-08-27
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Κατασκεύασαν το e-shop μας, παρέχουν συνεχή υποστήριξη και τρέχουν τις digital καμπάνιες μας! Εμπιστευτείτε τους με κλειστά μάτια!
Isabella F
Isabella F
2022-08-05
Επαγγελματίες και πολύ εξυπηρετικοί πάντα! Η ευγένεια τους και η άριστη γνώση στο αντικείμενο τους είναι αυτό που σε κερδίζει!
Νικολέττα Μακεδου
Νικολέττα Μακεδου
2022-08-05
Οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσε κάποιος να έχει!Απίστευτη γνώση πάνω στο αντικείμενο και τρομερή εξυπηρέτηση 👏🏻
Audio Vision
Audio Vision
2022-08-04
Gadget Way
Gadget Way
2022-08-04
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Εύκολη επικοινωνία, αποτέλεσμα στα μέτρα του πελάτη, λειτουργικό και όμορφο! Προτείνονται ανεπιφύλακτα!
Anastasia Provida
Anastasia Provida
2022-08-03
Εξυπηρετικοί, φιλικοί και με γνώση στο αντικείμενο της δουλειάς τους!
Stavroula Giannouli
Stavroula Giannouli
2022-08-02
Η τρέχουσα εμπειρία μου αλλά και συνολικά η συνεργασία με την εταιρεία Lexis, τολμώ να πω ότι είναι μακράν η καλύτερη που είχα μέχρι σήμερα! Γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι ζητάει η Αγορά, και ανταποκρίνονται άμεσα δίνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες εγγυόνται για εμάς!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Papadakis Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Karam Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
PapaBros Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Mavridou Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Scarpiamo Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
GlinGlon Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
TheBabushkas Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Repair Tech Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες