Viber Marketing

Performance

Τι είναι το Viber Business messaging?

Το Viber αρχικά αναπτύχθηκε ως πλατφόρμα επικοινωνίας χρηστών μεταξύ μηνυμάτων. Αποτελεί σήμερα την πιο χρησιμοποιημένη πλατφόρμα στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα ανοίχθηκε πεδίο χρήσης του και για διαφημιστικούς σκοπούς από επιχειρήσεις. Είναι σίγουρο ότι κάποιος από τους πελάτες μας σας έχει στείλει ένα Viber μήνυμα για την παραγγελία σας ή για διαφημιστικούς λόγους.

Η Lexis Digital Agency σας προσφέρει την δυνατότητα της μαζικής αποστολής μηνυμάτων πλούσιου περιεχομένου στους πελάτες σας. Η μαζική αποστολή μηνυμάτων μέσω Viber αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιόπιστη, προσιτή και οικονομική διαφήμιση, καθώς μπορείτε να στείλετε Μηνύματα viber από μόνο 0.02160€/παραδοτέο μήνυμα.

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Δείτε όλα τα πλεονεκτήματα της αποστολής Viber μηνυμάτων!

Κείμενο ως 1000 χαρακτήρες

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό SMS, μπορείτε να στείλετε κείμενο έως 1000 χαρακτήρες (σύμβολα & emoji), εικόνα & κουμπί για την προωθητική καμπάνια σας με λιγότερους περιορισμούς!

Εταιρικό Λογότυπο

Προσθέστε το εταιρικό σας λογότυπο & επωνυμία στα Viber μηνύματα για μεγαλύτερο engagement με τους πελάτες που λαμβάνουν τα μηνύματά σας!

SMS FallBack

Με την τεχνολογία Viber Fallback τo Viber μήνυμα μπορεί αυτόματα να αποσταλεί ως μήνυμα κειμένου (SMS) σε οποιαδήποτε επαφή δεν έχει λογαριασμό στο Viber.

Έλεγχος Επιτυχίας Αποστολής

Δεν υπάρχει χρέωση για μηνύματα που αποτυγχάνουν να σταλούν στους παραλήπτες τους. Με τον τρόπο αυτό, εσείς πληρώνετε μόνο για κάθε μήνυμα που φτάνει στον παραλήπτη του.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Προσφέρουμε τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα Viber!

Συνεργαζόμαστε σε μεγάλη κλίμακα με τις εταιρείες που παρέχουν διαφημιστικές λύσεις μέσω μηνυμάτων Viber, SMS & Email! Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζουμε οικονομικά πακέτα για κάθε επιχείρηση, από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο αριθμό μηνυμάτων!

Επενδύστε και εσείς σήμερα στην πρωτοποριακή τεχνολογία του Viber και βρείτε τους πελάτες σας απευθείας στις κινητές τους συσκευές με πολύ μικρό κόστος! Πατήστε το κουμπί που ακολουθεί και στείλτε μας άμεσα ένα αίτημα για προσφορά!

Θέλω προσφορά!

Μαζί, πετυχαίνουμε πάντα περισσότερα!

100

ολοκληρωμένα projects!

240

ικανοποιημένοι πελάτες!

7

χρόνια παρουσίας στην αγορά!

Ας σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας project σήμερα!

Κλείστε τώρα ένα δωρεάν consulting meeting διάρκειας 60 λεπτών μαζί μας για να σχεδιάσουμε το επόμενο project σας!

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς στην Google!

Mike Lvd
Mike Lvd
2022-09-20
Άψογη συνεργασία με πραγματικά αποτελέσματα, μετα τον 1ο μήνα συνεργασίας τα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά τόσο στο traffic του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και η επισκεψιμότητα στο φυσικό κατάστημα.
John K
John K
2022-08-30
Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που είχαμε. Επαγγελματισμός και συνέπεια. Έχουν κατασκευάσει την σελίδα του καταστήματός μας και μας υποστηρίζουν σε όλα τα γραφιστικά ζητήματα που έχουμε. Όσον αφορά την ποιότητα των γραφικών, την προσέγγιση στην κατασκευή της ιστοσελίδας μας και γενικά τη συνεργασία μας το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο την προσδοκία μας.
Παύλος Παπαδόπουλος
Παύλος Παπαδόπουλος
2022-08-28
Συνεργάζομαι με την εταιρεία Lexis εδώ και 5 χρόνια περίπου και έχω να πω τα καλύτερα. Ότι πρόβλημα προκύψει στο website έχει λυθεί πολύ άμεσα ότι ώρα και να είναι. Επίσης είναι πολύ τυπικοί σε ότι αφορά τα projects που τρέχουμε. Τέλος το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι μου προτείνουν και μαθαίνουν ότι νέο κυκλοφορεί και έτσι εξελίσσεται η εταιρεία μου και είναι συνέχεια ένα βήμα μπροστά . Ευχαριστώ πολύ Μάνο και Τάσο.
RepairTech
RepairTech
2022-08-27
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Κατασκεύασαν το e-shop μας, παρέχουν συνεχή υποστήριξη και τρέχουν τις digital καμπάνιες μας! Εμπιστευτείτε τους με κλειστά μάτια!
Isabella F
Isabella F
2022-08-05
Επαγγελματίες και πολύ εξυπηρετικοί πάντα! Η ευγένεια τους και η άριστη γνώση στο αντικείμενο τους είναι αυτό που σε κερδίζει!
Νικολέττα Μακεδου
Νικολέττα Μακεδου
2022-08-05
Οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσε κάποιος να έχει!Απίστευτη γνώση πάνω στο αντικείμενο και τρομερή εξυπηρέτηση 👏🏻
Audio Vision
Audio Vision
2022-08-04
Gadget Way
Gadget Way
2022-08-04
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Εύκολη επικοινωνία, αποτέλεσμα στα μέτρα του πελάτη, λειτουργικό και όμορφο! Προτείνονται ανεπιφύλακτα!
Anastasia Provida
Anastasia Provida
2022-08-03
Εξυπηρετικοί, φιλικοί και με γνώση στο αντικείμενο της δουλειάς τους!
Stavroula Giannouli
Stavroula Giannouli
2022-08-02
Η τρέχουσα εμπειρία μου αλλά και συνολικά η συνεργασία με την εταιρεία Lexis, τολμώ να πω ότι είναι μακράν η καλύτερη που είχα μέχρι σήμερα! Γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι ζητάει η Αγορά, και ανταποκρίνονται άμεσα δίνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες εγγυόνται για εμάς!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Papadakis Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Karam Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
PapaBros Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Mavridou Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Scarpiamo Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
GlinGlon Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
TheBabushkas Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Repair Tech Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες