Εταιρική Ταυτότητα

Brand Identity

Τι είναι η Εταιρική ταυτότητα;

Η εταιρική ταυτότητα είναι ο δίαυλος επικοινωνίας με τους πελάτες σας.Ο σκοπός της εταιρικης ταυτότητας είναι η δημιουργία ενός brand που θα κάνει την διαφορά στην αγορά ΄και θα είναι αναγνωρίσιμο απο τους πελάτες σας μεσω διαφόρων εφαρμοργών επικοινωνίας μιας επιχείρησης όπως είναι το λογότυπο, ο σχεδιασμος της ιστοσελίδας,το έντυπο υλικό(business cards, banners,αφίσες κ.α.)

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι κρίσιμο για κάθε επιχείρηση να ενισχύσει την online παρουσία της. Σε έναν κόσμο ψηφιακών αναζητήσεων προϊόντων και υπηρεσιών, κάθε επιχείρηση πρέπει να συμμετέχει, αν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική.

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Τι περιέχει μια Εταιρική Ταυτότητα στην πιο απλή της μορφή;

Δημιουργία Λογοτύπου

Το λογότυπο είναι το κύριο συστατικό της εταιρικής ταυτότητας. Θα πρέπει να αντιπροσωπεύει πλήρως την επιχείρηση και τους στόχους που αυτή έχει θέσει με απλότητα, κομψότητα και στιβαρότητα.

Κατασκευή Ιστοτόπου

Ο εταιρικός σας ιστότοπος θα πρέπει να βασιστεί στις οδηγίες της Εταιρικής Ταυτότητας για να έχει οπτική συνάφεια με το brand (typography, χρώματα, brand directions για γραφικά κ.α.)

Έντυπο Υλικό

Πόσες φορές δεν έχει χρειαστεί να δώσετε μια κάρτα σας σε έναν συνεργάτη ή ένα εταιρικό φυλλάδιο σε έναν πελάτη; Φροντίστε να είναι up to date και να ακολουθούν την εταιρική σας ταυτότητα!

Online Γραφικά

Δημιουργήστε γραφιστικό υλικό που ακολουθεί τις οδηγίες της εταιρικής σας ταυτότητας, για online χρήση στον ιστότοπο σας και τα social media κανάλια σας (ή offline σε έντυπο υλικό)

Ολιστική Προσέγγιση για 100% Επιτυχία!

Η επιχείρησή σας με νέα “εμφάνιση”!

Στην Lexis, αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε επιχείρηση και επιχειρηματίας είναι μια ξεχωριστή υπόθεση! Ο κάθε πελάτης έχει ειδικές απαιτήσεις, προδιαγραφές, αλλά και προσδοκίες για την επιχείρησή του και την εικόνα της. Για αυτό, βλέπουμε κάθε Project ξεχωριστά και του δίνουμε την απαραίτητη αγάπη!

Οι πεπειραμένοι γραφίστες μας θα ακούσουν τις οδηγίες σας και τα θέλω σας και θα σας παρουσιάσουν την ιδέα μας για το αύριο της επιχείρησής σας. Το σίγουρο είναι ότι, μόλις τελειώσουμε, η νέα εταιρική σας ταυτότητα θα είναι ένα μοναδικό δημιούργημα, ακριβώς όπως εσείς την είχατε ονειρευτεί!

Ας δημιουργήσουμε!

Μαζί, πετυχαίνουμε πάντα περισσότερα!

1000

ολοκληρωμένα projects!

500

ικανοποιημένοι πελάτες!

10

χρόνια παρουσίας στην αγορά!

Ας σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας project σήμερα!

Κλείστε τώρα ένα δωρεάν consulting meeting διάρκειας 60 λεπτών μαζί μας για να σχεδιάσουμε το επόμενο project σας!

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς στην Google!

Mike Lvd
Mike Lvd
2022-09-20
Άψογη συνεργασία με πραγματικά αποτελέσματα, μετα τον 1ο μήνα συνεργασίας τα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά τόσο στο traffic του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και η επισκεψιμότητα στο φυσικό κατάστημα.
John K
John K
2022-08-30
Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που είχαμε. Επαγγελματισμός και συνέπεια. Έχουν κατασκευάσει την σελίδα του καταστήματός μας και μας υποστηρίζουν σε όλα τα γραφιστικά ζητήματα που έχουμε. Όσον αφορά την ποιότητα των γραφικών, την προσέγγιση στην κατασκευή της ιστοσελίδας μας και γενικά τη συνεργασία μας το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο την προσδοκία μας.
Παύλος Παπαδόπουλος
Παύλος Παπαδόπουλος
2022-08-28
Συνεργάζομαι με την εταιρεία Lexis εδώ και 5 χρόνια περίπου και έχω να πω τα καλύτερα. Ότι πρόβλημα προκύψει στο website έχει λυθεί πολύ άμεσα ότι ώρα και να είναι. Επίσης είναι πολύ τυπικοί σε ότι αφορά τα projects που τρέχουμε. Τέλος το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι μου προτείνουν και μαθαίνουν ότι νέο κυκλοφορεί και έτσι εξελίσσεται η εταιρεία μου και είναι συνέχεια ένα βήμα μπροστά . Ευχαριστώ πολύ Μάνο και Τάσο.
RepairTech
RepairTech
2022-08-27
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Κατασκεύασαν το e-shop μας, παρέχουν συνεχή υποστήριξη και τρέχουν τις digital καμπάνιες μας! Εμπιστευτείτε τους με κλειστά μάτια!
Isabella F
Isabella F
2022-08-05
Επαγγελματίες και πολύ εξυπηρετικοί πάντα! Η ευγένεια τους και η άριστη γνώση στο αντικείμενο τους είναι αυτό που σε κερδίζει!
Νικολέττα Μακεδου
Νικολέττα Μακεδου
2022-08-05
Οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσε κάποιος να έχει!Απίστευτη γνώση πάνω στο αντικείμενο και τρομερή εξυπηρέτηση 👏🏻
Audio Vision
Audio Vision
2022-08-04
Gadget Way
Gadget Way
2022-08-04
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Εύκολη επικοινωνία, αποτέλεσμα στα μέτρα του πελάτη, λειτουργικό και όμορφο! Προτείνονται ανεπιφύλακτα!
Anastasia Provida
Anastasia Provida
2022-08-03
Εξυπηρετικοί, φιλικοί και με γνώση στο αντικείμενο της δουλειάς τους!
Stavroula Giannouli
Stavroula Giannouli
2022-08-02
Η τρέχουσα εμπειρία μου αλλά και συνολικά η συνεργασία με την εταιρεία Lexis, τολμώ να πω ότι είναι μακράν η καλύτερη που είχα μέχρι σήμερα! Γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι ζητάει η Αγορά, και ανταποκρίνονται άμεσα δίνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες εγγυόνται για εμάς!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Papadakis Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Karam Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
PapaBros Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Mavridou Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Scarpiamo Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
GlinGlon Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
TheBabushkas Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Repair Tech Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες