Κατασκευή Ιστοσελίδων

Web Development

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα για Επιχειρήσεις

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα | H κατασκευή ιστοσελίδας είναι μια κίνηση που πολλές εταιρείες ακόμα δεν έχουν κάνει! Η ανάπτυξη της τεχνολογίας, η απλοποίηση των διαδικασιών logistics αλλά και η διευκόλυνση της online παρουσίας, έκαναν την κατασκευή ιστοσελίδων μια επιτακτική ανάγκη για κάθε εταιρεία! Και πάνω από όλα πρόκειται για μια διαδικασία που είναι εύκολη και γρήγορη!

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι κρίσιμο για κάθε επιχείρηση να ενισχύσει την online παρουσία της. Σε έναν κόσμο ψηφιακών αναζητήσεων προϊόντων και υπηρεσιών, κάθε επιχείρηση πρέπει να συμμετέχει, αν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική.

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για την καλύτερή τους λειτουργία!

Ταχύτητα Φόρτωσης

Η ταχύτητα είναι ένα στοιχείο που επηρεάζει πολύ την εμπειρία του επισκέπτη, καθώς, όπως όλοι γνωρίζουμε, κανείς δεν θέλει να περιμένει ένα αργό site να “φορτώσει”, απλά το εγκαταλείπει!

UX/UI Optimization

Το UX (User Experience), δηλαδή η εμπειρία του χρήστη – επισκέπτη, καθορίζει το αν ο χρήστης απήλαυσε μια εύκολη πλοήγηση, βρήκε εύκολα αυτό που έψαχνε ή εκτέλεσε μια ενέργεια με ευκολία.

SEO Optimization

Ένα αποδοτικό SEO εξασφαλίζει την επιτυχή συνεργασία ενός website με τις μηχανές αναζήτησης. Συγκεκριμένα, καθορίζει τη θέση κατάταξης που θα λάβει η ιστοσελίδα σας στην πιθανή αναζήτηση ενός χρήστη π.χ. στη Google

Περιεχόμενο Website

Όταν φιλοξενούμε το σωστό περιεχόμενο, και κυρίως πρωτότυπο, τότε ο επισκέπτης μας θα βρει πολύτιμες πληροφορίες, θα μείνει ικανοποιημένος και  πιστέψτε μας, αυτό η Google το λατρεύει!

Γιατί διαφέρουμε από τους άλλους;

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα για Επιχειρήσεις!

Στην Lexis, κατανοούμε ότι η Κατασκευή Ιστοσελίδων είναι μια ξεχωριστή υπόθεση! Ο κάθε πελάτης έχει ειδικές απαιτήσεις, προδιαγραφές, αλλά και προσδοκίες από τον ιστότοπο που θέλει να κατασκευάσει! Για αυτό, βλέπουμε κάθε Project ξεχωριστά και του δίνουμε την απαραίτητη αγάπη!

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε ένα έτοιμο θέμα, να δημιουργήσουμε ένα custom θέμα για τον πελάτη μας ή ακόμα και να γράψουμε με κώδικα όλο τον ιστότοπο, εφόσον εκείνος το απαιτεί! Το σίγουρο είναι ότι ο ιστότοπός σας θα είναι ένα μοναδικό δημιούργημα, ακριβώς όπως εσείς τον είχατε ονειρευτεί!

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Σημαντικές Ερωτήσεις σχετικά με την Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα

Για εμάς η κατασκευή ιστοσελίδων και η κατασκευή eshop, είναι μια επένδυση απαραίτητη για την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης. Σχεδιάζουμε δυναμικούς ιστοτόπους και eshops, με μοναδικό design, άψογη λειτουργικότητα, και δομή SEO friendly. Αυτά είναι τα τρία βασικά συστατικά που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν κατά την κατασκευή ιστοσελίδων για να αποδώσει η ιστοσελίδα για τον πελάτη μας. Φυσικά, επιδιώκουμε ατομική προσέγγιση και υψηλή αισθητική σε κάθε μας δουλειά.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα οδηγήσει την επιχείρησή σας σε νέα ανάπτυξη! Η ιστοσελίδα σας θα είναι το ιδανικό εργαλείο δουλειάς το οποίο θα ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας. Γι’ αυτό, θα πρέπει να είναι μοναδικό, βάσει, φυσικά, όλων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του φυσικού σας καταστήματος.

Πραγματοποιούμε κατασκευή ιστοσελίδων με ultra responsive σχεδιασμό για κάθε συσκευή. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στον χρήστη τους. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και βελτιστοποιούμε την ταχύτητα φόρτωσης. Εάν αργεί μια ιστοσελίδα να φορτώσει, ένα μεγάλο ποσοστό επισκεπτών την εγκαταλείπουν. Γι’ αυτό, πρέπει να μειώνουμε τον χρόνο φόρτωσης χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές.

Πόσο κοστίζει η Κατασκευή Ιστοσελίδων;

Κόστος Κατασκευής Ιστοσελίδας Αθήνα

Πολλοί είναι οι παράγοντες που καθορίζουν το κόστος κατασκευής μίας ιστοσελίδας.  Αρχικά, το πρώτο και βασικό κόστος μιας ιστοσελίδας καθορίζεται από το τί θα απαιτήσει ο κάθε πελάτης. Συγκεκριμένα, τα χαρακτηριστικά του έργου, το είδος της ιστοσελίδας, καθώς και οι τιμές μπορούν να διαφοροποιήσουν σημαντικά το κόστος.

Επιπλέον, η χρήση custom λειτουργιών που απαιτούν την αγορά πρόσθετων επιβαρύνει το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας. Ακόμη, η εκάστοτε πλατφόρμα που θα επιλέξει ο πελάτης, για να χτίσει τον ιστότοπό του, μπορεί να επηρεάσει το κόστος. Για παράδειγμα, η κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress είναι συγκριτικά φθηνότερη από την κατασκευή ιστοσελίδων με Magento ή OpenCart.

Για να μπορείτε να έχετε μια ακριβή εκτίμηση κόστους για την ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε οnline ραντεβού μαζί μας ή να μας στείλετε μία φόρμα ενδιαφέροντος.

Τι πρέπει να προσέξω στην Κατασκευή Iστοσελίδας;

Η Κατασκευή Ιστοσελίδων δεν είναι απλή υπόθεση!

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι μια περίπλοκη και απαιτητική διαδικασία που απαιτεί χρήση συγκεκριμένων εργαλείων και τεχνικών. Επομένως, εάν δεν ακολουθηθούν τα πρότυπα αυτά, είναι πιθανόν η νέα σας ιστοσελίδα να μην λειτουργεί σωστά.

Για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι την επιτυχία στην κατασκευή ιστοσελίδας, δίνουμε βάση στα παρακάτω:

  • Χρόνος Φόρτωσης Ιστοσελίδας: Είναι πολύ βασικό η σελίδα σας να φορτώνει γρήγορα. Μια αργή ιστοσελίδα δεν ενθουσιάζει κανέναν, παρά μόνο απομακρύνει τους πελάτες σας!
  • Mobile Responsive Layout: Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να αποτυπώνεται σωστά σε κάθε μέγεθος οθόνης. Το 90% των επισκεπτών σας μπαίνει από κινητές συσκευές, και περιμένει να δει το περιεχόμενό σας σωστά και ευκρινώς.
  • UX/UI Optimized Layout:  Tο πως και που τοποθετούμε το υλικό και τα call to action στην ιστοσελίδα σας δεν είναι τυχαίο. Συγκεκριμένα, στήνουμε την ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει εύκολη πλοήγηση και να βρει αυτό που ψάχνει.
  • SEO Optimized Website: Η οργανική άνοδος στα αποτελέσματα της Google είναι απαραίτητη προϋπόθεση στην κατασκευή ιστοσελίδων. Έτσι, βοηθάμε τον ιστότοπό σας να γίνει το πρώτο αποτέλεσμα σε υποψήφιους πελάτες σας!

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας στην κατασκευή ιστοσελίδων θα σας βοηθήσουν να κάνετε όλα τα σωστά βήματα! Εφόσον σας ενδιαφέρει η κατασκευή ιστοσελίδας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε οnline ραντεβού μαζί μας ή να μας στείλετε μία φόρμα ενδιαφέροντος.

Καλύπτει το ΕΣΠΑ την Κατασκευή Ιστοσελίδων;

Κατασκευή Ιστοσελίδων με Προγράμματα ΕΣΠΑ

Τα Κοινοτικά προγράμματα Επιδότησεων, γνωστά και ως ΕΣΠΑ, καλύπτουν σε πολλές περιπτώσεις τα έξοδα κατασκευής ιστοσελίδων και e-shops. Ανάλογα με το πρόγραμμα ένταξης του δικαιούχου, εκείνος λαμβάνει ένα ποσό επιδότησης το οποίο αντιστοιχεί σε συγκεκριμένες δαπάνες.

Καταρχάς, πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα προχωράνε σε ανάπτυξη ή διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους με την χρήση Επιδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Ειδικότερα, ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος για το ΕΣΠΑ 2021 – 2027 προβλέπει την κατανομή κεφαλαίων ύψους 26,2 δις ευρώ για ανάπτυξη δραστηριοτήτων των εγχώριων επιχειρήσεων.

Το νέο «ΕΣΠΑ 2021-2027» έχει ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα μέσα από δράσεις και έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας και με πολλαπλασιαστικά οφέλη τόσο για την κοινωνία, όσο και για την οικονομία – μετά την πανδημική κρίση – συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εκκίνηση ενός νέου κύκλου ευημερίας για όλους.

Οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι ΕΣΠΑ της Lexis Digital Agency θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με ασφάλεια, ταχύτητα και χαμηλό κόστος στην κατάθεση του φακέλου σας για τα Προγράμματα ΕΣΠΑ. Κλείστε σήμερα ένα δωρεάν ραντεβού μαζί μας και ενημερωθείτε για την δυνατότητα ένταξής σας στο ΕΣΠΑ 2021 – 2027!

Τι ακολουθεί μετά την Κατασκευή Ιστοσελίδας;

Κάντε γνωστή την ιστοσελίδα και την επιχείρησή σας!

Μετά την κατασκευή ιστοσελίδων, πολλοί πελάτες μας επιλέγουν να διαφημίσουν την επιχείρηση και την νέα ιστοσελίδα τους! Με την συνεργασία τους μαζί μας, η επιτυχία στο διαφημιστικό κομμάτι προώθησης των υπηρεσιών ή προϊόντων τους είναι αναπόφευκτη.

Πλέον, κάθε επιχείρηση σήμερα στοχεύει στην ανάπτυξη του πελατολογίου της, την αύξηση των πωλήσεων και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας της! Οι επαγγελματίες marketeers της Lexis Digital Agency είναι έτοιμοι να καταρτίσουν το πλάνο διαφήμισης της επιχείρησής σας και να σας οδηγήσουν σε νέα επίπεδα πωλήσεων!

Οι επαγγελματίες της Lexis Digital Agency μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε γνωστή την ιστοσελίδα και την επιχείρησή σας. Μπορείτε να δείτε τις λύσεις μας για διαφήμιση στη Google, διαφήμιση στα social media, την δημιουργία γραφικών για branding αλλά και την ανανέωση ή κατασκευή της εταιρικής σας ταυτότητας

Κατασκευή Ιατρικής Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιατρικής Ιστοσελίδας Αθήνα

Η πλειονότητα των χρηστών χρησιμοποιεί το διαδίκτυο προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες, προτού προβεί στην αγοραστική απόφαση. Πλέον, κάθε ασθενής αναζητά τον δικό του προσωπικό γιατρό μέσω της κινητής ή φορητής του συσκευής. Αυτό συμβάλλει στην εύκολη και γρήγορη ενημέρωσή του και στο άμεσο κλείσιμο του ραντεβού του.

Η επιτυχημένη κατασκευή ιατρικής ιστοσελίδας αποτελεί μια βασική προϋπόθεση για την δική σας επαγγελματική επιτυχία. Αναπτύξτε και διατηρήστε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασθενείς σας με την κατάλληλη ενημέρωση και παροχή συμβουλών για κάθε ζήτημα.

Δημιουργούμε ιατρικές ιστοσελίδες για ιατρούς κάθε ειδικότητας. Ειδικότερα, η πολύχρονη εμπειρία μας έχει αποδείξει ότι μια αποδοτική ιατρική ιστοσελίδα εξασφαλίζει την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητάς σας. Έτσι, θα προσελκύσετε νέους πελάτες στο ιατρείο σας και θα ανεβάσετε τα έσοδά σας, χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα!

Ενισχύστε την αξία της επιχείρησής σας με την κατασκευή της δική σας ιατρικής ιστοσελίδας

Η επιτυχημένη κατασκευή μιας ιατρικής ιστοσελίδας θα ενισχύσει το επαγγελματικό σας προφίλ. Συγχρόνως, θα σας προσδώσει το απαραίτητο κύρος και αξιοπιστία για την υπεροχή σας έναντι του ανταγωνισμού.

Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε αυτή την επιτυχία, με την κατασκευή της δικής σας σύγχρονης ιστοσελίδας ιατρού. Όλες οι ιατρικές ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε πληρούν τις δικές σας απαιτήσεις και αποπνέουν τον δέοντα επαγγελματισμό.

Δίνουμε έμφαση στην κατασκευή εύχρηστων ιστοσελίδων ιατρών, οι οποίες θα προσφέρουν στους χρήστες την δυνατότητα εύκολης πλοήγησης από την συσκευή τους. Συγκεκριμένα, εστιάζουμε στην βελτιστοποίηση της δικής σας ιατρικής ιστοσελίδας, με την χρήση όλων των σύγχρονων μέσων προγραμματισμού και design. Έτσι, η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας σε Νο1 αποτέλεσμα της Google είναι σίγουρη!

Για να μπορείτε να έχετε μια ακριβή εκτίμηση κόστους για την ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε οnline ραντεβού μαζί μας ή να μας στείλετε μία φόρμα ενδιαφέροντος.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Καθημερινά στο διαδίκτυο, χιλιάδες υποψήφιοι πελάτες αναζητούν καταλύματα σαν το δικό σας. Προσεγγίστε τους την στιγμή της αναζήτησής τους και προσφέρετέ τους ένα άριστα σχεδιασμένο ιστότοπο ξενοδοχείου. Η σωστή γνωριμία της επιχείρησής σας με τους χρήστες μπορεί να τους μετατρέψει στους επομένους πελάτες σας!

Στην Lexis Digital Agency εστιάζουμε στην κατασκευή ιστοσελίδων ξενοδοχείων βάσει των αναγκών του κάθε καταλύματος.  Αναλυτικότερα, αναδεικνύουμε το brand name σας και το κατάλυμά σας μέσα από μία ελκυστική και λειτουργική ιστοσελίδα ξενοδοχείου.

Η κάθε ιστοσελίδα ξενοδοχείου που δημιουργούμε πληροί όλα τα βασικά κριτήρια που κάθε πελάτης αναζητά. Μάλιστα, διαθέτει ένα εύκολο σύστημα κρατήσεων με live διαθεσιμότητες δωματίων και επικοινωνεί με όλα τα κανάλια πωλήσεών σας.

Αποκτείστε την δική σας ιστοσελίδα ξενοδοχείου και απολαύστε τα πολλαπλά της οφέλη 

Αρχικά, το εμφατικό gallery φωτογραφιών με υψηλής ανάλυσης εικόνες των δωματίων, καθώς και με κατατοπιστικές περιγραφές θα απογειώσουν τις κρατήσεις δωματίων. Η καλοσχεδιασμένη σελίδα του δωματίου, με εύκολη πρόσβαση σε τιμές, παροχές αλλά και χαρακτηριστικά του δωματίου θα διευκολύνουν τον χρήστη στην επιλογή του.

Και πάνω από όλα, η νέα ιστοσελίδα ξενοδοχείου της επιχείρησής σας θα είναι 100% mobile friendly. Αφού το 90% των πελατών σας αναζητεί κατάλυμα μέσω κινητού, η σελίδα σας θα πρέπει να διαθέτει άρτια μορφή.

Τέλος, μέσα από την υπηρεσία Hotel SEO της Lexis Digital Agency, θα εξασφαλίσουμε την αναρρίχηση της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Έτσι, θα γλυτώσετε διαφημιστικά έξοδα και θα επιτύχετε την προβολή σας σε σχεδόν κάθε χρήστη που ψάχνει το κατάλυμά σας ή παρόμοια με εσάς καταλύματα.

Για να μπορείτε να έχετε μια ακριβή εκτίμηση κόστους για την ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε οnline ραντεβού μαζί μας ή να μας στείλετε μία φόρμα ενδιαφέροντος.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Εστιατορίου

Κατασκευή Ιστοσελίδας Εστιατορίου

Σήμερα, ο περισσότερος κόσμος αξιοποιεί το διαδίκτυο, με σκοπό να επιλέξει τον καλύτερο προορισμό για να γευματίσει. Γιατί να μην τους δώσετε την ευκαιρία να είστε εσείς αυτός ο προορισμός;

Προσελκύστε όλους τους υποψήφιους πελάτες σας και δημιουργήστε τους την επιθυμία για το φαγητό που θα απολαύσουν στο εστιατόριό σας. Με την κατασκευή της δικής σας άψογα σχεδιασμένης ιστοσελίδας εστιατορίου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιλέξουν εσάς!

Στην Lexis Digital Agency ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας εστιατορίου είναι ξεχωριστός, όπως εσείς. Γι’αυτό και εγγυόμαστε την ενίσχυση του brand name και την εδραίωση της online παρουσίας σας, η οποία αναδεικνύει την ταυτότητά σας και πληροί όλες τις ανάγκες σας.

Δώστε την δυνατότητα στην δική σας ιστοσελίδα εστιατορίου να προβάλλει το κατάστημά σας σε υποψήφιους πελάτες 365 μέρες τον χρόνο. Εμείς θα εκτοξεύσουμε την online προβολή σας μέσα από υπέροχες εικόνες του χώρου και των δελεαστικών σας πιάτων.

Επιτρέψτε στην επιχείρησή σας να διαπρέψει με την κατασκευή της δική σας ιστοσελίδας εστιατορίου

Το μεγάλο ατού της προσφοράς μας είναι ότι κατασκευάζουμε το δικό σας online σύστημα παραγγελιοληψίας. Άρα, θα γλυτώσετε τις προμήθειες σε πλατφόρμες διαχείρισης παραγγελιών και θα έχετε άμεση επαφή με τον πελάτη σας.

Παρουσιάζουμε το μενού σας (σε μορφή καταλόγου & φωτογραφιών). Έτσι, δελεάζουμε τους πελάτες σας και αυξάνουμε, τόσο τις online παραγγελίες σας, όσο και την φυσική τους παρουσία στο εστιατόριο.

Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας Mobile & SEO Friendly ιστοσελίδας εστιατορίου. Η κατάλληλη προσαρμογή της σε όλες τις οθόνες μπορεί να σας αναδείξει στην Νο1 αναζήτηση.

Παρόλα αυτά, η αποστολή μας δεν σταματάει εδώ.  Συγκεκριμένα, αναπτύσσουμε την δική σας εφαρμογή συμβατή με κάθε λειτουργικό σύστημα (Android/iOS). Με ένα μικρό κόστος μπορείτε να βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή στη συσκευή του πελάτη σας. Οι δυνατότητες είναι άπειρες, από αποστολή ειδικών προσφορών μέχρι και υποστήριξη συστήματος επιβραβεύσεων (loyalty).

Για να μπορείτε να έχετε μια ακριβή εκτίμηση κόστους για την ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε οnline ραντεβού μαζί μας ή να μας στείλετε μία φόρμα ενδιαφέροντος.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Καφετέριας/Μπαρ

Κατασκευή Ιστοσελίδας Καφετέριας/Μπαρ

Μια αναζήτηση των χρηστών στο διαδίκτυο πλέον αρκεί για να βρουν το ιδανικό – για εκείνους – καφέ/μπαρ. Οι επιλογές τους μπορεί να είναι αμέτρητες, αλλά η άριστη σχεδίαση της ιστοσελίδας καφέ/μπαρ είναι βέβαιο πως θα τους λύσει το πρόβλημα.

Μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση , αλλά εξασφαλίζει την υπεροχή σας έναντι του ανταγωνισμού. Η ομάδα της Lexis Digital Agency δεσμεύεται να κατασκευάσει την δική σας ιστοσελίδα καφέ/μπαρ, ώστε να μετατρέψει την online παρουσία σας στην πιο ασφαλή επένδυση!

Καταρχάς, βοηθάμε νέους πελάτες να σας βρουν και ενισχύουμε την επαφή σας με τους ήδη υπάρχοντες. Γι’ αυτό και υποσχόμαστε να κατασκευάσουμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα καφέ/μπαρ υψηλής αισθητικής. Συγκεκριμένα, θα μπορεί προσφέρει μια πρώτη γεύση στους πελάτες σας από τις εντυπωσιακές εικόνες του menu σας (σε μορφή καταλόγου & φωτογραφιών).

Παράλληλα, η online προβολή του menu θα σας γλιτώσει από περιττά έξοδα φυσικού καταλόγου, καθώς θα επιτρέπει στους πελάτες σας να περιηγηθούν εύκολα και γρήγορα στο menu με το σκανάρισμα του QR Code.

Εξασφαλίστε την επιτυχία της επιχείρησής σας με την κατασκευή της δική σας ιστοσελίδας

Θα είστε εκεί όταν ο επόμενος υποψήφιος πελάτης σας επιθυμεί να κάνει άμεσα την παραγγελία του. Γι’αυτό κι εμείς κατασκευάζουμε το δικό σας online σύστημα παραγγελιοληψίας, το οποίο θα σας εξασφαλίσει απεριόριστες παραγγελίες με μηδενική προμήθεια.

Η νέα σας ιστοσελίδα θα είναι 100% φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Απόρροια αυτού θα είναι να κατακτήσετε την κορυφή στα αποτελέσματα της Google και να αποτελέσετε την πρώτη επιλογή των χρηστών. Και πάνω απ’ όλα, η άρτια εμφάνιση της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας από κάθε συσκευή (Mobile Friendly), θα καθιστά την εμπειρία των χρηστών μοναδική.

Για να μπορείτε να έχετε μια ακριβή εκτίμηση κόστους για την ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε οnline ραντεβού μαζί μας ή να μας στείλετε μία φόρμα ενδιαφέροντος.

Μαζί, πετυχαίνουμε πάντα περισσότερα!

1000

ολοκληρωμένα projects!

500

ικανοποιημένοι πελάτες!

10

χρόνια παρουσίας στην αγορά!

Ας σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας project σήμερα!

Κλείστε τώρα ένα δωρεάν consulting meeting διάρκειας 60 λεπτών μαζί μας για να σχεδιάσουμε το επόμενο project σας!

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς στην Google!

Mike Lvd
Mike Lvd
2022-09-20
Άψογη συνεργασία με πραγματικά αποτελέσματα, μετα τον 1ο μήνα συνεργασίας τα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά τόσο στο traffic του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και η επισκεψιμότητα στο φυσικό κατάστημα.
John K
John K
2022-08-30
Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που είχαμε. Επαγγελματισμός και συνέπεια. Έχουν κατασκευάσει την σελίδα του καταστήματός μας και μας υποστηρίζουν σε όλα τα γραφιστικά ζητήματα που έχουμε. Όσον αφορά την ποιότητα των γραφικών, την προσέγγιση στην κατασκευή της ιστοσελίδας μας και γενικά τη συνεργασία μας το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο την προσδοκία μας.
Παύλος Παπαδόπουλος
Παύλος Παπαδόπουλος
2022-08-28
Συνεργάζομαι με την εταιρεία Lexis εδώ και 5 χρόνια περίπου και έχω να πω τα καλύτερα. Ότι πρόβλημα προκύψει στο website έχει λυθεί πολύ άμεσα ότι ώρα και να είναι. Επίσης είναι πολύ τυπικοί σε ότι αφορά τα projects που τρέχουμε. Τέλος το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι μου προτείνουν και μαθαίνουν ότι νέο κυκλοφορεί και έτσι εξελίσσεται η εταιρεία μου και είναι συνέχεια ένα βήμα μπροστά . Ευχαριστώ πολύ Μάνο και Τάσο.
RepairTech
RepairTech
2022-08-27
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Κατασκεύασαν το e-shop μας, παρέχουν συνεχή υποστήριξη και τρέχουν τις digital καμπάνιες μας! Εμπιστευτείτε τους με κλειστά μάτια!
Isabella F
Isabella F
2022-08-05
Επαγγελματίες και πολύ εξυπηρετικοί πάντα! Η ευγένεια τους και η άριστη γνώση στο αντικείμενο τους είναι αυτό που σε κερδίζει!
Νικολέττα Μακεδου
Νικολέττα Μακεδου
2022-08-05
Οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσε κάποιος να έχει!Απίστευτη γνώση πάνω στο αντικείμενο και τρομερή εξυπηρέτηση 👏🏻
Audio Vision
Audio Vision
2022-08-04
Gadget Way
Gadget Way
2022-08-04
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Εύκολη επικοινωνία, αποτέλεσμα στα μέτρα του πελάτη, λειτουργικό και όμορφο! Προτείνονται ανεπιφύλακτα!
Anastasia Provida
Anastasia Provida
2022-08-03
Εξυπηρετικοί, φιλικοί και με γνώση στο αντικείμενο της δουλειάς τους!
Stavroula Giannouli
Stavroula Giannouli
2022-08-02
Η τρέχουσα εμπειρία μου αλλά και συνολικά η συνεργασία με την εταιρεία Lexis, τολμώ να πω ότι είναι μακράν η καλύτερη που είχα μέχρι σήμερα! Γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι ζητάει η Αγορά, και ανταποκρίνονται άμεσα δίνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες εγγυόνται για εμάς!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Papadakis Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Karam Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
PapaBros Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Mavridou Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Scarpiamo Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
GlinGlon Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
TheBabushkas Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Repair Tech Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες