Συμβουλευτική ΕΣΠΑ

Consulting Services

Κατάθεση Φακέλου για Προγράμματα ΕΣΠΑ

Πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα προχωράνε σε ανάπτυξη ή διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους με την χρήση Επιδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος για το ΕΣΠΑ 2021 - 2027 προβλέπει την κατανομή κεφαλαίων ύψους 26,2 δις ευρώ για ανάπτυξη δραστηριοτήτων των εγχώριων επιχειρήσεων.

Το νέο «ΕΣΠΑ 2021-2027» έχει ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα μέσα από δράσεις και έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας και με πολλαπλασιαστικά οφέλη τόσο για την κοινωνία, όσο και για την οικονομία -μετά την πανδημική κρίση- συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εκκίνηση ενός νέου κύκλου ευημερίας για όλους.

Οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι ΕΣΠΑ της Lexis Digital Agency θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με ασφάλεια, ταχύτητα και χαμηλό κόστος στην κατάθεση του φακέλου σας για τα Προγράμματα ΕΣΠΑ. Κλείστε σήμερα ένα δωρεάν ραντεβού μαζί μας και ενημερωθείτε για την δυνατότητα ένταξής σας στο ΕΣΠΑ 2021 - 2027!

Κλείστε Ραντεβού!

Ακολουθούμε μια επιτυχημένη μέθοδο για τη σωστή υποβολή του φακέλου σας!

Διερεύνηση Αναγκών

Μετά από το ραντεβού μας, συντάσσουμε ένα πλάνο αναγκών της επιχείρησής σας, ώστε να κρίνουμε σε ποιο πρόγραμμα μπορούμε να εντάξουμε την δραστηριότητά σας.

Συγκέντρωση Δικαιολογητικών

Συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά του προγράμματος ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε έναν αρχικό έλεγχο ως προς την δυνατότητα ένταξής σας σε επιδοτούμενο πρόγραμμα.

Προέλεγχος Μοριοδότησης

Με βάση τα δικαιολογητικά που προσκομίσατε, ελέγχουμε τα μόρια που συγκεντρώνει η επιχείρησή σας, ώστε να κρίνουμε αν εντάσσεστε στους δικαιούχους του προγράμματος.

Κατάθεση Φακέλου

Εφόσον συγκεντρώνετε τα απαιτούμενα μόρια, συντάσσουμε και καταθέτουμε τον επενδυτικό φάκελο για την επιχείρησή σας μαζί με εξειδικευμένο business plan υλοποίησης των δράσεων.

Μαζί, πετυχαίνουμε πάντα περισσότερα!

1000

ολοκληρωμένα projects!

500

ικανοποιημένοι πελάτες!

10

χρόνια παρουσίας στην αγορά!

Ας σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας project σήμερα!

Κλείστε τώρα ένα δωρεάν consulting meeting διάρκειας 60 λεπτών μαζί μας για να σχεδιάσουμε το επόμενο project σας!

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς στην Google!

Mike Lvd
Mike Lvd
2022-09-20
Άψογη συνεργασία με πραγματικά αποτελέσματα, μετα τον 1ο μήνα συνεργασίας τα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά τόσο στο traffic του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και η επισκεψιμότητα στο φυσικό κατάστημα.
John K
John K
2022-08-30
Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που είχαμε. Επαγγελματισμός και συνέπεια. Έχουν κατασκευάσει την σελίδα του καταστήματός μας και μας υποστηρίζουν σε όλα τα γραφιστικά ζητήματα που έχουμε. Όσον αφορά την ποιότητα των γραφικών, την προσέγγιση στην κατασκευή της ιστοσελίδας μας και γενικά τη συνεργασία μας το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο την προσδοκία μας.
Παύλος Παπαδόπουλος
Παύλος Παπαδόπουλος
2022-08-28
Συνεργάζομαι με την εταιρεία Lexis εδώ και 5 χρόνια περίπου και έχω να πω τα καλύτερα. Ότι πρόβλημα προκύψει στο website έχει λυθεί πολύ άμεσα ότι ώρα και να είναι. Επίσης είναι πολύ τυπικοί σε ότι αφορά τα projects που τρέχουμε. Τέλος το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι μου προτείνουν και μαθαίνουν ότι νέο κυκλοφορεί και έτσι εξελίσσεται η εταιρεία μου και είναι συνέχεια ένα βήμα μπροστά . Ευχαριστώ πολύ Μάνο και Τάσο.
RepairTech
RepairTech
2022-08-27
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Κατασκεύασαν το e-shop μας, παρέχουν συνεχή υποστήριξη και τρέχουν τις digital καμπάνιες μας! Εμπιστευτείτε τους με κλειστά μάτια!
Isabella F
Isabella F
2022-08-05
Επαγγελματίες και πολύ εξυπηρετικοί πάντα! Η ευγένεια τους και η άριστη γνώση στο αντικείμενο τους είναι αυτό που σε κερδίζει!
Νικολέττα Μακεδου
Νικολέττα Μακεδου
2022-08-05
Οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσε κάποιος να έχει!Απίστευτη γνώση πάνω στο αντικείμενο και τρομερή εξυπηρέτηση 👏🏻
Audio Vision
Audio Vision
2022-08-04
Gadget Way
Gadget Way
2022-08-04
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Εύκολη επικοινωνία, αποτέλεσμα στα μέτρα του πελάτη, λειτουργικό και όμορφο! Προτείνονται ανεπιφύλακτα!
Anastasia Provida
Anastasia Provida
2022-08-03
Εξυπηρετικοί, φιλικοί και με γνώση στο αντικείμενο της δουλειάς τους!
Stavroula Giannouli
Stavroula Giannouli
2022-08-02
Η τρέχουσα εμπειρία μου αλλά και συνολικά η συνεργασία με την εταιρεία Lexis, τολμώ να πω ότι είναι μακράν η καλύτερη που είχα μέχρι σήμερα! Γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι ζητάει η Αγορά, και ανταποκρίνονται άμεσα δίνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες εγγυόνται για εμάς!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Papadakis Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Karam Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
PapaBros Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Mavridou Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Scarpiamo Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
GlinGlon Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
TheBabushkas Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Repair Tech Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες