Google Ads Διαφημίσεις | PPC Campaigns

Performance

Διαφημίστε την επιχείρησή σας αποδοτικά με Google Ads!

Google Ads Διαφημίσεις για όλες τις επιχειρήσεις! Σήμερα, το διαδίκτυο έχει καταστεί η πρώτη πηγή κατεύθυνσης των χρηστών προκειμένου να βρουν αυτό που ψάχνουν. Η Google, ούσα η μεγαλύτερη ψηφιακή πλατφόρμα, βοηθά τους χρήστες σε ό,τι αναζητούν, καθώς εμφανίζει τα πιο σχετικά αποτελέσματα στους όρους αναζήτησής τους.

Το Google Ads αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο της Google, αφού διευκολύνει την προβολή των επιχειρήσεων σε χρήστες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Πλεονεκτήματα της διαφήμισης με Google Ads/PPC Campaigns

Σωστή Εμφάνιση

Οι Google Ads διαφημίσεις προβάλλουν το μήνυμά σας αποκλειστικά σε χρήστες που έδειξαν ενδιαφέρον κατά την αναζήτησή τους για το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε!

Μεγάλο Δίκτυο

Η Google τοποθετεί τις καμπάνιες προβολής (Banners) σε ένα δίκτυο ιστοτόπων και εφαρμογών, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% των συνολικών ιστοτόπων.

Άμεσα Μετρήσιμα Αποτελέσματα

Σε σύγκριση με άλλα εργαλεία διαφήμισης, το Google Ads παρέχει άμεσα και ακριβή στατιστικά στοιχεία για την μέτρηση της αποδοτικότητας της καμπάνιας σας.

Χαμηλό Κόστος

Συγκριτικά με τις παραδοσιακές τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές και έντυπες διαφημίσεις, η Google προσεγγίζει μεγάλο όγκο κοινού χρεώνοντάς σας ένα μέρος του κόστους.

Ετοιμάστε το διαφημιστικό σας πλάνο σήμερα!

Οι εξειδικευμένοι marketing experts της Lexis Digital Agency εγγυόνται την προβολή σας σε όλο το δυνητικό πελατολόγιό σας, με την δημιουργία google ads καμπανιών, προσαρμοσμένων στις δικές σας απαιτήσεις.

Άλλωστε, η πολυετή εμπειρία μας στις google ads διαφημίσεις, σας διασφαλίζει την επιτυχημένη προβολή σας στους πελάτες που σας αναζητούν. Ο στόχος είναι ένας, η εμφάνισή σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google.

Επιτρέψτε στους χρήστες να σας βρουν γρηγορότερα, με χαμηλότερο - για εσάς - κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να φτιάξουμε μαζί το δικό σας success story.

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερα με Google Ads Διαφημίσεις!

Ενίσχυση του brand awareness

Εγγυόμαστε την ενίσχυση του brand name σας, μέσω της επιτυχημένης εμφάνισης της επιχείρησής σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google

Απόδοση Επένδυσης (ROI)

Ορίζουμε τα κατάλληλα metrics βάσει των στόχων σας, προκειμένου να πετύχουμε την μεγιστοποίηση της απόδοσής σας (ROI).

Έλεγχος & Βελτιστοποίηση

Αξιολογούμε συνεχώς την απόδοση των διαφημίσεών σας, ώστε να ανταποκρίνεται στους στόχους σας και να διασφαλίζει την υπεροχή σας έναντι του ανταγωνισμού.

Αποδοτικό Remarketing

Εντοπίζουμε τους πελάτες σας που δεν ολοκλήρωσαν την επιθυμητή μετατροπή και εξασφαλίζουμε το κλείσιμο της πώλησης.

H Lexis Digital Agency είναι Πιστοποιημένος Google Partner!

Στο πλαίσιο της αναγνώρισης των συνεργατών της με θετικά αποτελέσματα, η Google βραβεύει την Lexis Digital Agency με το τίτλο του Google Partner σταθερά από το 2019!

Οι Google Partners αποτελούν τους πιστοποιημένους συνεργάτες της Google. Συγκεκριμένα, μετά την αξιολόγηση των στατιστικών των λογαριασμών που διαχειρίζονται, αλλά και την πιστοποίηση συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού τους, η Google τους διακρίνει ως τους κορυφαίους συνεργάτες της.

Επιπλέον, οι Google Partners λαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση σε νέα features και σε προσφορές στις Google Ads διαφημίσεις για τους πελάτες τους. Παράλληλα, απολαμβάνουν αποκλειστικό support που εγγυάται απρόσκοπτη λειτουργία και απόδοση των campaigns σας!

Εσείς, γιατί να επιλέξετε μια ακόμα εταιρεία marketing που δεν έχει το σήμα του Google Partner;

Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Σημαντικές Ερωτήσεις σχετικά με τις Google Ads Διαφημίσεις

Google Ads Διαφημίσεις Κόστος

Κόστος διαφήμισης με Google Ads Διαφημίσεις

Αρχικά, οι στόχοι, οι απατήσεις σας, καθώς και ο υπάρχων ανταγωνισμός διαμορφώνουν το κόστος για τις Google Ads διαφημίσεις.

Η κατάλληλη αξιοποίηση των εργαλείων που προσφέρει το Google Ads μπορεί να σας φέρει στην κορυφή και να εξασφαλίσει την ορατότητά σας και την κορύφωση των πωλήσεών σας.

Εμείς στην Lexis Digital Agency διασφαλίζουμε ότι το κόστος των διαφημίσεών σας στο Google Ads θα επιστρέψει πολλαπλάσιο μέσα από πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Παράλληλα, η πολυετής μας εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης μάς επιτρέπει να γνωρίζουμε τι αποδίδει καλύτερα για κάθε επιχείρηση. Έτσι, επιτυγχάνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα με ένα διαφημιστικό budget που προσαρμόζουμε πλήρως σε εσάς.

Για να μπορείτε να έχετε μια ακριβή εκτίμηση κόστους για τις Google Ads διαφημίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε το οnline ραντεβού σας ή να μας στείλετε μία φόρμα ενδιαφέροντος.

Google Search Ads - Διαφημίσεις Αναζήτησης

Google Search Ads – Διαφημίσεις Αναζήτησης

Αδιαμφισβήτητα, οι διαφημίσεις αναζήτησης αποτελούν τoν πιο δημοφιλή τρόπο προώθησης των επιχειρήσεων στην Google.

Μάλιστα, οι περισσότεροι χρήστες κάνουν αναζητήσεις μέσω της Google για να βρουν προϊόντα και υπηρεσίες. Εντούτοις, με τα Google Search Ads, μπορείτε να είστε εκεί όταν οι πελάτες σας αναζητούν παρόμοιες με εσάς επιχειρήσεις.

Η Lexis Digital Agency εξασφαλίζει την εμφάνιση της επιχείρησής σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google.

Έτσι, θα είστε σε θέση να διακρίνετε την αύξηση των πωλήσεών σας χάρη στις διαφημίσεις αναζήτησης επί πληρωμή.

Συγχρόνως, μέσα από την αξιοποίηση των πιο προηγμένων εργαλείων και τεχνικών ελαχιστοποιούμε το κόστος στο απολύτως αναγκαίο και μεγιστοποιούμε την απόδοση των διαφημίσεών σας.

Εμπιστευθείτε μας την προώθησή σας μέσω των Google Search Ads και απολαύστε την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής σας και την εκτόξευση των πωλήσεών σας.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την επιτυχία με τα Google Search Ads, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε το online ραντεβού σας ή να μας στείλετε μια φόρμα ενδιαφέροντος.

Google Display Ads - Διαφημίσεις Προβολής

Google Display Ads – Διαφημίσεις Προβολής

Οι διαφημίσεις προβολής αποτελούν ένα από τα αποδοτικότερα εργαλεία ψηφιακού marketing. Μάλιστα, βάσει πρόσφατων ερευνών, μπορούν να προσεγγίσουν παγκοσμίως το 90% των χρηστών του διαδικτύου.

Αξιοποιήστε την ευκαιρία να εμφανίζεστε σε πάνω από 2 εκατομμύρια συνεργαζόμενους με την Google ιστοτόπους (Google Display Network). Επεκτείνετε την διαδικτυακή σας παρουσία και περιορίστε, ταυτόχρονα, τον χώρο σε κάθε ανταγωνιστή σας.

Αρχικά, δημιουργούμε υπέροχα banners σε σταθερό ή κινούμενο format για να προσελκύσετε τη ματιά των υποψήφιων πελατών σας. Στην συνέχεια, επιλέγουμε συγκεκριμένα website για την προβολή σας, ανάλογα με το είδος της επιχείρησης ή των προϊόντων σας.

Google Display Ads: Για την προβολή σας σε όλο το δίκτυο της Google

 

Μπορούμε να παρουσιάσουμε τα προϊόντα του e-shop σας σε χιλιάδες επισκέπτες ιστοσελίδων με την χρήση του Google Merchant Center. Συγκεκριμένα, το πανίσχυρο αυτό εργαλείο τραβάει τα προϊόντα του e-shop με ανανεωμένες τιμές & διαθεσιμότητες και τα προβάλλει στο σωστό για εσάς κοινό.

Παράλληλα, μέσω των Δυναμικών Διαφημίσεων Προβολής μπορούμε να βρούμε πελάτες σας που δεν ολοκλήρωσαν αγορές online. Τα Dynamic Display Ads θα τους δείξουν τα προϊόντα που δεν αγόρασαν, προκειμένου να κλείσουμε την πώληση (Dynamic Remarketing Ads).

Εμπιστευθείτε μας την προώθηση των Google Display Ads και απολαύστε την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής σας και την εκτόξευση των πωλήσεών σας.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την επιτυχία με τα Google Display Ads, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε το online ραντεβού σας ή να μας στείλετε μια φόρμα ενδιαφέροντος.

Google Shopping Ads - Διαφημίσεις Αγορών

Google Shopping Ads – Διαφημίσεις Αγορών

Αναζητάτε μια επιχειρηματική λύση για την προώθηση των προϊόντων, του brand σας αλλά και την αύξηση των πωλήσεών σας; Μία είναι η απάντηση: Τα Google Shopping Ads.

Τα Google Shopping Ads προσφέρουν μια ταχύτερη και ευκολότερη αγοραστική εμπειρία στους χρήστες που αναζητούν ενεργά ένα προϊόν. Η παρουσία των προϊόντων σας με τίτλο, τιμή και περιγραφή ενισχύει την αγοραστική διάθεση του υποψήφιου πελάτη σας.

Αρχικά, η πλειονότητα των χρηστών, προτού αγοράσει το επιθυμητό προϊόν, ξεκινά με μία αναζήτηση στην Google. Η τοποθέτηση των προϊόντων σας στην δημοφιλέστερη ψηφιακή πλατφόρμα μέσω Shopping Ads θα κάνει την επιτυχία σας στο e-commerce αναπότρεπτη.

Ταυτόχρονα, τα Google Shopping Ads σάς προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να δείτε το traffic και τα έσοδα του eshop σας να απογειώνονται.

Εξάλλου, οι χρήστες που κάνουν κλικ στα Shopping Ads είναι εκείνοι που αναζητούν πιο ενεργά το κατάλληλο προϊόν. Επομένως, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να ολοκληρώσουν μια αγορά. Ακολούθως, γλιτώνετε περιττά κόστη διαφήμισης και εξασφαλίζετε υψηλότερα ποσοστά μετατροπών (Conversion Rate).

Google Shopping Ads: Η λύση για την διαφήμιση των προϊόντων σας

 

Τα Google Shopping Ads μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη ψηφιακή βιτρίνα του eshop σας. Βέβαια, οφείλουν να έχουν τον κατάλληλο σχεδιασμό.

Εμείς δεσμευόμαστε την δημιουργία κορυφαίων Google Shopping Ads. Πιο  συγκεκριμένα, υποσχόμαστε την προβολή των προϊόντων σας στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google. Έτσι, προσεγγίζουμε τους πελάτες που ψάχνουν προϊόντα όπως τα δικά σας.

Καταρχάς, αξιοποιούμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από το e-shop σας μέσω του Google Merchant Center. Συνεπώς, αναδεικνύουμε την λίστα των προϊόντων σας και δίνουμε την ευκαιρία στους υποψήφιους πελάτες σας να προβούν σε αγορές με ένα απλό κλικ.

Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη διαχείριση των Google Shopping καμπανιών σας. Ειδικότερα, βελτιστοποιούμε το Shopping Feed σας και ενημερώνουμε κατάλληλα την στρατηγική σας για την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης.

Η επιτυχία σας στις πωλήσεις συνιστά την δική μας επιβράβευση. Επιτρέψτε μας να φέρουμε το brand σας στο προσκήνιο της αγοράς και να γίνουμε ο σύμμαχός σας στον κόσμο του e-commerce.

Αν θέλετε και εσείς να απογειώσετε τα έσοδα του e-shop σας μέσω Google Shopping Ads, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε το online ραντεβού σας ή να μας στείλετε μια φόρμα ενδιαφέροντος.

Google Video Ads - Διαφημίσεις Video

Google Video Ads – Καμπάνιες Video

Τα τελευταία χρόνια, το YouTube αποτελεί την No1 πλατφόρμα παρακολούθησης περιεχομένου στον κόσμο, με το περιεχόμενό του να λαμβάνει καθημερινά εκατομμύρια προβολές.

Τώρα, μπορείτε να προωθήσετε το video περιεχόμενο σας σε χρήστες που βρίσκονται στο Youtube με την χρήση του πανίσχυρου εργαλείου του Google Ads.

Δώστε την δυνατότητα στην επιχείρησή σας να ζωντανέψει μπροστά στα μάτια των νέων σας πελατών.  Άλλωστε, με τη δημιουργία Google Video Ads έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Σε λίγα μόλις λεπτά, θα έχετε καταφέρει να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους.

Δημιουργούμε τα δικά σας Google Video Ads

 

Στην αρχή, βάσει των στόχων σας, αξιολογούμε και επιλέγουμε την σωστή μορφή Video Ad (Skippable/Non-Skippable in stream, In-Feed, Bumper). Έτσι, προβάλλουμε την κατάλληλη διαφήμιση στο κατάλληλο για εσάς κοινό.

Φυσικά, τα οφέλη για εσάς και την επιχείρησή σας δεν σταματούν εδώ. Συγκεκριμένα, βελτιστοποιούμε την απόδοσή σας και ενισχύουμε τον αντίκτυπό σας, με την μετατροπή του video περιεχομένου σας στο πιο viral content στο διαδίκτυο!

Μαζί θα αναδείξουμε το brand σας και θα φέρουμε την επιχείρησή σας στην κορυφή του ψηφιακού κόσμου.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την επιτυχία με τα Google Video Ads, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε το online ραντεβού σας ή να μας στείλετε μια φόρμα ενδιαφέροντος.

Google App Ads - Διαφημίσεις Εφαρμογών

Google App Ads – Καμπάνιες Εφαρμογών 

Καθημερινά δεκάδες νέα Apps κατακλύζουν το διαδίκτυο και προσπαθούν να κυριαρχήσουν στην αγορά έναντι του ανταγωνισμού.  Μάλιστα, τα εν λόγω Apps δίνουν την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να συνδέονται στενά με τους πελάτες τους από την ευκολία του κινητού τους.

Έχετε δημιουργήσει, λοιπόν, το κατάλληλο App για την επιχείρησή σας και ψάχνετε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να το μοιραστείτε με το κοινό σας; Η ομάδα της  Lexis Digital Agency αναλαμβάνει να το κάνει για εσάς!

Δημιουργούμε πολυμορφικά App Ads και τα προσαρμόζουμε, ώστε να εμφανίζονται σε διαφορετικούς τύπους καμπανιών και πλατφορμών (Google Search, Display, Play & YouTube). Έτσι, η δημιουργία μιας ισχυρής διαδικτυακής παρουσίας είναι αναπότρεπτη.

Παράλληλα, μέσα από την Μηχανική Εκμάθηση (Machine Learning Algorithm) εξασφαλίζουμε την προβολή της εφαρμογής σας στο κατάλληλο κοινό, προκειμένου να επιτύχουμε την αποτελεσματικότερη προσέλκυσή του.

Google App Ads: Η καλύτερη επιλογή για την διαφήμιση της εφαρμογής σας

 

Ο ρόλος μας, όμως, δεν σταματάει εδώ! Με την κατάλληλη προσαρμογή των App Ads σε κάθε συσκευή, εγγυόμαστε την κατάταξη της εφαρμογής σας σε No1 επιλογή σε  App Store & Google Play.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ελκυστικών διαφημίσεων με εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από την εφαρμογή σας. Έτσι, κεντρίζουμε την προσοχή των εν δυνάμει  χρηστών και κατ’ επέκταση αυξάνουμε τον αριθμό των εγκαταστάσεων της εφαρμογής.

Συγχρόνως, μεγιστοποιούμε την αφοσίωση των χρηστών που έχουν ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή, ενθαρρύνοντάς τους να προβούν σε αγορές εντός αυτής (εφόσον υποστηρίζεται από το app).

Αν θέλετε και εσείς να απογειώσετε άμεσα το App σας με τις Google Ads διαφημίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κλείσετε οnline ραντεβού μαζί μας ή να μας στείλετε μία φόρμα ενδιαφέροντος.

Μαζί, πετυχαίνουμε πάντα περισσότερα!

1000

ολοκληρωμένα projects!

500

ικανοποιημένοι πελάτες!

10

χρόνια παρουσίας στην αγορά!

Ας σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας project σήμερα!

Κλείστε τώρα ένα δωρεάν consulting meeting διάρκειας 60 λεπτών μαζί μας για να σχεδιάσουμε το επόμενο project σας!

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς στην Google!

Mike Lvd
Mike Lvd
2022-09-20
Άψογη συνεργασία με πραγματικά αποτελέσματα, μετα τον 1ο μήνα συνεργασίας τα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά τόσο στο traffic του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και η επισκεψιμότητα στο φυσικό κατάστημα.
John K
John K
2022-08-30
Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που είχαμε. Επαγγελματισμός και συνέπεια. Έχουν κατασκευάσει την σελίδα του καταστήματός μας και μας υποστηρίζουν σε όλα τα γραφιστικά ζητήματα που έχουμε. Όσον αφορά την ποιότητα των γραφικών, την προσέγγιση στην κατασκευή της ιστοσελίδας μας και γενικά τη συνεργασία μας το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο την προσδοκία μας.
Παύλος Παπαδόπουλος
Παύλος Παπαδόπουλος
2022-08-28
Συνεργάζομαι με την εταιρεία Lexis εδώ και 5 χρόνια περίπου και έχω να πω τα καλύτερα. Ότι πρόβλημα προκύψει στο website έχει λυθεί πολύ άμεσα ότι ώρα και να είναι. Επίσης είναι πολύ τυπικοί σε ότι αφορά τα projects που τρέχουμε. Τέλος το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι μου προτείνουν και μαθαίνουν ότι νέο κυκλοφορεί και έτσι εξελίσσεται η εταιρεία μου και είναι συνέχεια ένα βήμα μπροστά . Ευχαριστώ πολύ Μάνο και Τάσο.
RepairTech
RepairTech
2022-08-27
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Κατασκεύασαν το e-shop μας, παρέχουν συνεχή υποστήριξη και τρέχουν τις digital καμπάνιες μας! Εμπιστευτείτε τους με κλειστά μάτια!
Isabella F
Isabella F
2022-08-05
Επαγγελματίες και πολύ εξυπηρετικοί πάντα! Η ευγένεια τους και η άριστη γνώση στο αντικείμενο τους είναι αυτό που σε κερδίζει!
Νικολέττα Μακεδου
Νικολέττα Μακεδου
2022-08-05
Οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσε κάποιος να έχει!Απίστευτη γνώση πάνω στο αντικείμενο και τρομερή εξυπηρέτηση 👏🏻
Audio Vision
Audio Vision
2022-08-04
Gadget Way
Gadget Way
2022-08-04
Μια πολύ καλή συνεργασία από κάθε άποψη! Εύκολη επικοινωνία, αποτέλεσμα στα μέτρα του πελάτη, λειτουργικό και όμορφο! Προτείνονται ανεπιφύλακτα!
Anastasia Provida
Anastasia Provida
2022-08-03
Εξυπηρετικοί, φιλικοί και με γνώση στο αντικείμενο της δουλειάς τους!
Stavroula Giannouli
Stavroula Giannouli
2022-08-02
Η τρέχουσα εμπειρία μου αλλά και συνολικά η συνεργασία με την εταιρεία Lexis, τολμώ να πω ότι είναι μακράν η καλύτερη που είχα μέχρι σήμερα! Γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι ζητάει η Αγορά, και ανταποκρίνονται άμεσα δίνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες εγγυόνται για εμάς!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Papadakis Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Xenodoxeio.gr Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Karam Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
PapaBros Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Scarpiamo Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες
Κατασκευή Ιστοσελίδων Αθήνα
Mavridou Lexis Digital Agency Αθήνα Πελάτες